Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mi sie zawsze podobaly niskie kobietki !!!

Polecane posty

wysokie też są fajne. wczoraj robiłem szkolenie i była tam jedna taka fajna wysoka laseczka, palce lizać :D

Gość dr. Marta Ruch-Kacapaowcz
Psychopata jesteś! Zdrowy mężczyzna szuka kobiety swojego wzrostu! Nigdy niższej! Psychopata chce zdominować siłą niższą od siebie!

niskie, ale pod warunkiem, ze filigranowe. Mi sie marzy taka 152cm, szczupła, ze zgrabna sylwetka. brunetka z piwnymi oczkami, lub blondynka z zielonymi lub niebieskimi. Ale ciężko taką znaleźć, a jak już to jest zajęta.

Ja lubię takie ok 10-15 cm niższe ode mnie, czyli 170-175 cm. Ale przecież jak będzie mieć 168 i sie zakocham to tez mi to przeszkadzac nie bedzie.

Gość taaaa podczytuje
bo male jest piękne :P

Gość IMO13850
fiku mikuuu "ale tylko w przypadku kobiet" A i to tylko w odpowiednich miejscach. :classic_cool:

Gość taaaa podczytuje
:D tylko w przypadku kobiet. jakos od razu meskie atrybuty mi wyobraznia podla podsunęła :P tylko nie o małe proszę :D

Gość IMO13850
fiku mikuuu "no mi też dlatego musiałam sprostować" Czyżby kolejny punkt na liście się szykował? :classic_cool:

Gość IMO13850
O Chryste! Ten chyba filtruje tematy w poszukiwaniu rozmów o konkretnych częściach ciała. :classic_cool:

Gość mój ideał
160 cm ok 45-47 - szczupła, filigranowa o drobnej twarzy, ciemnych, najlepiej czarnych i długich włosach, nieduży sterczący :P biust, wąskie biodra i pupa i co najważniejsze wyglądająca :) :) na 19-20 może mieć oczywiście ile chce lat :D :classic_cool: ważne żeby tak wyglądała

Gość mój ideał
może też nosić szkiełka ;) ale żeby były dobrze dobrane do twarzy ;)

Looooser "Ja lubię takie ok 10-15 cm niższe ode mnie, czyli 170-175 cm" Świetny gust, w końcu napisałeś coś z sensem. :D

Jestem kobieta, ale jestem biseksualna wiec sie wypowiem. Uwazam, ze najfajniejsze sa wlasnie niskie kobiety, ale takie o kobiecych krztaltach, wiekszym biuscie, szerokich biodrach i waskiej talii. Taka np Salma Hayek. Moim zdaniem, zadna zyrafa, nawet z superdlugimi nogami tego nie przebije. Ale z drugiej strony, niskie, chude i bez biustu kobiety to porazka. Jak chuda i bez biustu to juz lepiej zeby przynajmniej wysoka byla, bo wtedy i nogi sie wydaja zgrabniejsze......

Gość prążek
Tadam! Niska brunetka o piwnych oczach :classic_cool:

prążek "Tyle że ja w facetach gustuje." A to na kafe jest mnóstwo wartościowych facetów o jasnym sercu i duszy. Tylko przebierać. :)

Oczywiście 😴 wsadz sobie te uszczypliwości w dupe bo nie robią one na mnie wrażenia :-P

prążek "Oczywiście wsadz sobie te uszczypliwości w d**e bo nie robią one na mnie wrażenia" Nie chcesz to nie, więcej dla nas. 🖐️ Ale muszę przyznać, że masz poczucie humoru, ogłaszając się na kafe. Dobre. :D

to tak: Jezeli idzie ulica wysoka kobieta, to zwykle juz samo to, ze jest nadzwyczaj wysoka przyciaga uwage, i to niektorym wystarcza zeby sie zakochac (bo przyciagnela uwage, reszte sie jakos podciagnie). Jezeli ulica idzie bardzo niska kobieta, to zwraca uwage bo jest nadzwyczaj niska, ale wtedy musi miec jakies dodatkowe walory zeby przyciagnac, bo samo niskie raczej dziala odpychajaco. Natomiast, kobieta sredniego, przecietnego wzrostu, musi miec wiecej atutow, zeby wyrozniac sie z tlumu, bo takich jak ona jest na peczki, wiec musi sie bardziej narobic, zeby sie z tego tlumu wybic.

Przeczytaj dokładnie dwa ostatnie zdania i pomyśl o tym co napisałaś. 😴 nie będę się dalej rozwijać bo szkoda mi czasu ;) udawanie że jesteś taka fajna i zabawna, to dopiero porażka, patrz jak wszyscy śmieją się z Twoich żarcików. Dziewczynko, pomyśl to nie boli a teraz paciorek i spać