Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineska...11

mojej siostry szfagier.... co robic???!

Polecane posty

Gość ineska...11

on mieszka razem z siostra i jej męzem.. miedzy nim a mną nigdy nie bylo kontaktu... potem sie zmienilo,,. wspolne imprezy, pocałunek , rozmowy.. ja delikatnie sie odsunelam, gdyz bylam po roszstaniu i nie bylam pewna czy to mialby sens.. potem jednym razem on przestal sie odzywac.. pojechalam do siotry, jechalismy na impreze , a tam on byl z inna.. i wtedy zdalam sobie sprawe ze sie zaangazowalam... bylam zdolowana, siostra poprosila go aby ze mna pogadal i wyjasnil... a on mi powiedzial ze glupio miedzy nami wyszlo, ze on nie poczul chyba tego co powinien.. pozniej rozmawial tez z moja siostra i jej powiedzial ze troche mnie nie rozumie, bo jak do mnie cos probowal to sie odsuwałam, a on czul sie glupio, i ze powinnismy jeszcze pogadac... pojechalam tam, ale zadnej rozmowy nie bylo, unikal mnie.. mi tez troche glupio bylo mu spojrzec w oczy,.. i teraz za kazdym razem jak tam jade jest troche dziwna sytacja, nasze kontakty znow są ograniczone tak jak dawniej... jak to zmienic? mi na nim zalezy.. ale chyba powinnam dac sobie spokoj??

Gość cyki cyki
Tak na marginesie: szwagier mojej siostry Tak, czepiam się :D

Gość ineska...11
yyy no szwagier ;]

Gość vdfvdf
szfagier- co to takiego?? :D