Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileż można!!!!!!!!!!!!!!!

mam juz dość ciągle dom,sprzątanie,pranie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ileż można!!!!!!!!!!!!!!!

mam już dość siedzenia w domu. mąż ciągle w pracy od rana do wieczora weekendy też jak ma wolne to śpi cały dzień zmęczony a ja co mam powiedzieć ciągle tylko pranie,srzątanie,gotowanie, zajmowanie się dzieckiem. zapisałam dziecko do przedszkola a sama chciałam iść od września do pracy. córka chodzi od tygodnia płacze że nie chce narazie jest na 5 godzin. w piątek już przyszła z katarem. niewiem co robić mam wszystkiego dość chciałabym iść "do ludzi" pracę mam właściwie już pewną ale co z tego jak niewiem czy dziecko się zaklimatyzuje w przedszkolu? do tego jeszcze katar,kaszel i znowu siedzenie w domu przeciez z katarem jej nie wyślę. pomóżcie coś bo zwariuję!

Gość mam podobnie ale
nie nażekam .. i nie mogłabym tak pisać jak ty ponieważ mam kochane dziecko .. A ty wiedziałaś co brałaś :) jak ci nie pasuje to odejdż od meżą zostaw mu dziecko a ty sie baw ile chcesz .... ech głupia baba z ciebie;/ trza było siebie dziecka nie robić i po sprawie ;/ ja nie wiem jak można tak pisac że sie ma dosć ;/ weż dziecko i id do znajomych zaproś kogoś do siebie... daj dziecko na kilka godz do babci cioci kogokolwiek i wyjdż sobie ;/ a jak nie masz nikogo to opiekunce zostaw na kilka godzin napewno na tyle cie stac by dać jej np. za kilka godz 50 zł ;/