Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to sobie pofiltrowalam

tylko ładne i zgrabne

Polecane posty

przeczytałam poradnik uwodzenia , randkowania itd. i wynika jasno i wyraźnie, że tylko kobiety atrakcyjne mają szanse na znalezienie mężczyzny "do pary" bo tylko takie się podobają :( o matko to pozamiatane :(

Gość cate_s
a dlaczego uważasz że nie należysz do takich?

bo mam baardzo przeciętną twarz i lekką nadwagę, z która walczę ale z marnym skutkiem ;]

przecież większość nie jest atrakcyjna , a żyją w parach...:P echh te "psychologiczne poradniki" :P

Gość zdołowana...................
Chyba już nie wierzę w żadne poradniki i złote myśli Internetu. Przez te wszystkie złote rady zniechęciłam kogoś komu chyba naprawdę na mnie zależało. Jakiś czas temu pewien kolega zaczął okazywać mi zwiększone zainteresowanie. Sęk w tym , że nie mogłam uwierzyć, że taki ładny facet mógł się zainteresować taką przeciętną dziewczyną jak ja. Chyba go do siebie skutecznie swoim zachowaniem zniechęciłam. Zastanawiam się jak to odkręcić.......

To, że faceci uwagę zwracają na atrakcyjniejsze, nie jest żadną tajemnicą, ale żeby stworzyć związek,sama uroda nie wystarczy:)

Gość zdołowana...................
Ten mój kolega pewnie na ulicy nie zwrócił by na mnie uwagi. Sęk w tym, że mieliśmy się okazję bliżej poznać i chyba po prostu parę moich cech mu się spodobało. Niestety nie potrafiłam uwierzyć w szczerość jego intencji. A tak analizując całość sytacji chyba naprawdę mnie polubił.....

Ja znam ogromną ilość par gdzie ona lub on jest naprawdę mało aqtrakcyjna/y więc to nie jest problem.