Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wyybrac

samotna kobieta.dom czy mieszkanie?

Polecane posty

Gość blebeble:)
w życiu nie zdecydowała bym się na dom mieszkając sama. w domu zawsze trzeba coś zrobić ok kosić trawę, sprzątać jeszcze dla kobiety ale teraz masz tak zepsuje ci się jakas rura musisz po kogoś dzwonić, komin trzeba przeczyścić, sprawy remontowe itp, w zimie odśnieżanie, węgiel ktoś musi ci wrzucić prawda czy sama też będziesz cały dzień łopatą przebierała?? ja nie węgiel to drewno spoko jak lubisz siekierki to ok. z dachu śnieg też trzeba sciągać rynny przeczyścić cały czas coś na głowie więc nawet nie będziesz miała czasu położyć dupy na leżaku na podwórku. jak już w zimie będziesz grzała to trzeba dorzucać, doglądać czy nic nie kopci, rano wstawać czy w nocy nagrzać woda pewnie z bojlera. dom to wiecej problemów czy tańszy zależy jaki ja tam wole mieszkanie w fajnym apartamencie gdzie jest duży balkon , mam gdzieś zimę bo jest nagrzane a jak się coś zepsuje to zgłaszam usterkę i jest naprawiona za darmo nie muszę się przejmować kompletnie niczym! zanim podejmiesz decyzję może wynajmij sobie dom na jakieś pół roku i dopiero zobaczysz czy to takie fajne samej w nim mieszkać i samej się użerać.

Gość a ja bym się zdecydowała na
apartament :)