Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hickeyx3

Czy moge uzywac tego kremu?

Polecane posty

Gość hickeyx3

Uzywam kremu z seri Lirene na skórę naczynkową nawilżająco-wizualizujacy. Jest on napraawde swietny! Jednak dopiero teraz zauwarzyłam, ze ten krem jest w przedziale wiekowym od 20 do 60 lat i tu zaczyna sie mój proble bo mam 14 lat . Boje sie , ze skóra mi sie przez to zniszczy. Prosze o pomoc, czy moge uzywac tego kremu czy nie. [LINK] (jak ktos chce to tutaj jest bardziej opisany ten produkt)

Gość myślę logicznie
dla takich jak Ty są specjalne kosmetyki, mniej niż 20, teen coś tam, czy Ty masz skórę naczynkową? Wątpię abyś w tym wieku mogła to stwierdzić. Nie powinnaś tego używać. Jezu i to jeszcze do skóry naczynkowej, ja ją mam i życzę Ci abyś nigdy nie musiała łazić z pajączkami ani czerwonymi plamami na ryyju.

Gość rtttttttggy
mozesz spokojnie uzywac:)

Gość 17nasssstka
Jest bardzo możliwe że masz naczynkową cerę. Ja w twoim wieku byłam u dermatologa ale z problemem pieprzyków i przy okazji lekarka oceniła stan mojej cery i skóry etc. Akurat ja mogę(czyt. muszę) używać już kremy dla 25+ ale to nawet dermatolodzy mi mówią. Nie będę się zagłębiać dlaczego ale m.in przez kremy dla "nastek" bo to w większości gówna które zamiast pomagać/zapobiegać niszczą. Dlatego na twoim miejscu poszłabym z mamą nawet do nfz na wizytę kontrolną. Nie zaszkodzi a moze się okazac że nie masz cery naczynkowej ;) I wtedy cię pokierują jak dbac o twój rodzaj cery.