Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlisseemoss

dziewczyny, czy wy też tak macie?

Polecane posty

Gość karlisseemoss

że gdy wstajecie rano to jesteście 'troche 'zaniedbane? brak makijażu-widoczne niedoskonałości cery, tłustsze włosy, włoski odrośnięte na nogach, pachach, brwiach wydepilowanych... :O budzicie sie czasami takie? bo ja aż chowam sie by mój facet mnie takiej nie zobaczył :O

Gość mądrala nie wiadomo skąd
wyglądam jak pożal się Boże:D

Gość no cos ty?????????
ja jak się budzę rano, to odrazu w pełnym makijażu, włosy mam jakbym prosto od fryzjera wyszła, jestem pachnąca, wydepilowana i tylko muszę w ciuchy od Armaniego wskoczyć,żeby mój facet nie zobaczył mojej żenującej pizamki Chanel....:O

Gość paolaa
ja jak wstaje rano jestem piękna i urocza :-)

Gość a tam sie przejmujesz
makijaż robisz wieczorem ?

Gość malina be
ja siebie bardzo nie lubię nie umalowanej :O zwykła kredka do oczu, tusz do rzęs i podkład działa cuda. Nieraz zastanawiam sie co mój myśli jak mnie widzi rano, ale boje sie wiedziec bo on jest dość szczery :D

Gość karlisseemoss
up

Gość jam jest ta, która jestem
Nie, no gdzie tam. Ja tak jak w filmach - budzę się świeżutka, umalowana, z ułożonymi włosami. Nic tylko wstać z łóżka i iść prosto do pracy :D Dziewczyny! Bez przesady. CO sobie facet ma pomyśleć? Jesteście tylko ludźmi. A jeśli facet chce się budzić obok kogoś kto wygląda tak samo o każdej porze dnia i nocy to niech sobie kupi gumową lalę :D

U mnie w robocie jest taka Małgośka , co ma zawsze przetłuszczone włosy ! Wygloada bleeeeeeeee !