Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DALAM NA REMONT KOSCIOLA 500ZL I DZISIAJ NA MSZY

Polecane posty

Jestem katolikiem praktykującym, ale to co ty piszesz to mnie rozpier... za przeproszeniem, z katolicyzmem, to ty masz tyle wspólnego co ja z baletnicą!

Gość beatka moja idiotka
becia ujaj sie..ja pikerdole ten wasz katolicyzm za kase...z Bogiem moge sobie sama pogadac...nie tzreba mi pedofilskich przewodnikow obkupanych dularami.....

Gość erwerwerwer
Beatka s-k ksiadz wyczytal mnie z imienia i nazwiska. O shit, ja bym sie bała na twoim miejscu. A jak ci teraz z zawiści spalą dom??? W końcu to Polska.

Gość 666566
Wlanie przez takich ortodyksyjnych katolików jak Beatka straciłam całkowity szacunek do Katolików, własnie poprzez takie zachowania

Gość jsewqiey
Beata jest z Sanoka dorwała naiwnego bogatego chłopa, który jest moim kuzynem!!! On pracuje jako zawodowy żołnierz wyjeżdża na misje ryzykuje życie, a ona się najada pieniedzmi jego kosztem. Moja ciotka, a jej przyszla tesciowa jej nie znosi, narzeka, że to leń i nie chce jej sie pracować, nawet w domu nie sprząta czy obiadu nie robi!!! Miałam okazję poznać ją bardzo dokładnie i szczerze nie trawię jej od początku naszej znajomości, zanim jeszcze z moim kuzynem była...

Gość beatka moja idiotka
hhehhehee...to on zapindala a ta po kosciele rozdaje....jebana jedna:)

Gość beatka moja idiotka
co to ten link????