Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DALAM NA REMONT KOSCIOLA 500ZL I DZISIAJ NA MSZY

Polecane posty

nic dziwnego, ze ksiadz nie przejdzie kolo moich dzieci nie robiac im krzyzyka na glowkach, a innych nawet nie zauwaza

Gość van coxu
beatko pełen szacun

Gość assinnnka
jesteś ze Skalmierzyc koło Kalisza?

nie jestem z zadnych skalmierzyc, kwidzyna, czegos tam na G i innych miejscowosci, o ktorych nigdy nie slyszalam

Gość MalaZagubionaa
To świadczy źle o tobie - bo twoja wiara to tylko chwalenie się- nie wiesz o tym że pycha to też grzech? A to, że ksiądz omija dzieci ludzi których może nie stać, a może nie są tak głupi jak ty aby dawać po 500zł, to świadczy tylko o nim. Żenujące.

Gość mademoiselle Szantrape
jessuuuu :O mam nadzieję ,ze to prowokacja ..

Pomysl jak bys im dala cala wyplate ,albo wziela kredyt i podarowala...w Boze Cialo nosiliby Cie w lektyce na okolo kosciola ,to prestiz,renoma :D:D:D:D:D:Da tak to tylko wyczytal:D:D

nie no ,przeczytałam twoją stopkę i już wiem ,że jesteś chora ... Aaaa uzupełnij fotke ,bo to GRZECH wprowadzać ludzi w błąd...:O

a propos wlascicielka sklepu u nas na wsi dala tylko 200 zl wiec sie jej lyso zrobilo, ale w sumie mniejsze dochody ma niz my.

Ale jest jeszcze sierpień - miesiąc wstrzemięźliwości od alkoholu, nie pościsz??!

Beatka ale z ciebie klamliwa dziewko! Sierpien dla katolikow jest miesiacem trzezwiosci i abstynencji. Przez pare miesiecy moglac ludziom mydlic oczy ze nie jestes projektem ale teraz sie spalilas 🖐️

Gość MalaZagubionaa
Jeśli to nie prowokacja to idź do dermatologa- na psychiatrę już za późno :/ Masakra.

wiesz co ...gwiazdo zaranna ,kafeteryjna samarytanko ? Weż swoje doopsko w troki ,i powies ogłoszenie na słupie w sąsiedniej wsi -niech i tam sie dowiedzą a tutaj sorry ale nas to wali co ,ile i komu dajesz!🖐️

Gość mental cut
o ile twój wybór w ogóle mnie nie obchodzi, to kościół nie wzmaga w wiernych cnoty dobroczynności. bo dawcy powinni być anonimowi, bo inaczej ludzie robią to z powodu rywalizacji z innymi. no cóż

widac zazdrosc sie w was odezwala. Co z tego ze pije piwko. To tylko reds i to jedna puszeczka, caly sierpien nie tknelam alkoholu, wiec to chyba nic zlego. Wiem, ze to miesiac wstrzemiezliwosci, ale pod koniec juz chyba mozna sobie troszke pozwolic na jedna puszeczke nie sadzicie?

"widac zazdrosc sie w was odezwala. Co z tego ze pije piwko. To tylko reds i to jedna puszeczka, caly sierpien nie tknelam alkoholu, wiec to chyba nic zlego. Wiem, ze to miesiac wstrzemiezliwosci, ale pod koniec juz chyba mozna sobie troszke pozwolic na jedna puszeczke nie sadzicie?" Beznadziejne sie bronisz projekcie 🖐️

Trzęsinóżka 25 wracaj do pracy, wystawiaj psioche pod latarnia, bo na nowe szpilki nie zarobisz!!!!

nie sadzimy... jak post to post do konca, nie ma ustępstw na jedną puszeczkę pod koniec miesiąca..

Słodka dżelusia spadaj bawic swojego bachora z nieprawego loza, Słodka dżelusia, nie musze sie bronic, bo jestem katoliczka, skromna kobieta, madra i roztropna, a ciebie mam gdzies!