Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

DALAM NA REMONT KOSCIOLA 500ZL I DZISIAJ NA MSZY

Polecane posty

edyciak nie mam zamiaru sie przed takim smieciem jak ty tlumaczyc, sama dawalas w palnik caly sierpien a mnie chcesz pouczac.

Słodka dżelusia spadaj bawic swojego bachora z nieprawego loza, Słodka dżelusia, nie musze sie bronic, bo jestem katoliczka, skromna kobieta, madra i roztropna, a ciebie mam gdzies! Nie mam dziecka. Musisz mnie mylic z kims innym- pewnikiem ze swoja stara :-D Jestes projektem, spalilac sie 🖐️

Gość 500 zł to ja daję
co niedzielę na tacę! Na remont dałam 5 000! Ksiądz mi obiecał, że będę mieć darmowy pogrzeb!

edyciak nie mam zamiaru sie przed takim smieciem jak ty tlumaczyc, sama dawalas w palnik caly sierpien a mnie chcesz pouczac. Hahahha, w palnik to daje twoja stara a potem sie puszcza z byle kim :-D

ha ha ha :D widzę, że i do wróżki chodzisz, że wiesz takie rzeczy ;) - to kolejny grzeszek a dostałaś od proboszcza pozwolenie na obrażanie forumowiczów na kafeterii??!

Gość szz
Beatka sk to żałosny projekt....naucz sie lepiej grać ;p

Gość mademoiselle Szantrape
"widac zazdrosc sie w was odezwala..." a niby czego zazdrościmy??? "jestem katoliczka, skromna kobieta, madra i roztropna, a ciebie mam gdzies!""-jak tak wygląda skromność,mądrosć i roztropnosć to ja pierdzielę :D

Beata stul w końcu swój krzywy pysk, bo obrażasz prawdziwych, pobożnych katolików 🖐️

"tylko taka szmaciura jak ty moze obrazac czyjas matke,ktorej na oczy nie widziala" - i vice versa (mnie też obraziłaś)

Gość mademoiselle Szantrape
"tylko taka szmaciura jak ty moze obrazac czyjas matke,ktorej na oczy nie widziala" kolejny dowód na bogobojność ...:D ..hmm : Pójdz dziecie ja cie leczyć każe !:D

DZELUCHA sama pisalas, ze chcialas zatrzymac przy sobie faceta i po stodunku, wygrzebalas ze smieci jego gumke i sama sie zaplodnilas jej zawartoscia, a potem on cie zdradzal na prawo i lewo i w koncu cie zostawil z bachorem

DZELUCHA sama pisalas, ze chcialas zatrzymac przy sobie faceta i po stodunku, wygrzebalas ze smieci jego gumke i sama sie zaplodnilas jej zawartoscia, a potem on cie zdradzal na prawo i lewo i w koncu cie zostawil z bachorem Hhahahahah, nie opisuj nam akcji twojej starej :-D To ze cie tak zrobila nie znaczy ze wszystkie matki sie tak zachowuja

zazdroscicie, ze taka osoba jak Ja, nie dosc, ze jest ladna, madra, wyksztalcona, ma pieniadze, szczesliwa rodzine, to jeszcze ma klase, zasady, moralnosc i to was boli, bo wy lubicie tylko nieudaczniczki stare, brzydkie po przejsciach, bo znajdujecie z nimi wspolny jezyk

dzelucha teraz chcesz odwrocic od siebie uwage i obrazasz mnie i tak nikt cie nie lubi, bo jestes tylko kafeteryjnym smieciem, niczego w zyciu nie osiagnelas i jestes sfrustrowana swoim nedznym zyciem.

Gość kobieto proszę
zamilcz, pogrążasz się na całego, przeczytałam tylko kilka wypowiedzi i wstyd mi za Ciebie. Nie obrażaj ludzi.

Hahaha, jasne :-D Jestes tak beznadziejnym projektem ze szok :-D Pocwisz na matce najpierw- ona pewnikiem cie nauczy sie jak sie wyciaga kondomy ze smietnika- a dopiero potem wychodz z czyms do ludzi 🖐️

Gość Zapard
Beatka s-k jestes moją idolką teraz poważnie:)

Gość ajajajajjjj
modli się pod figurą a diabła ma pod skórą -pasuje do Ciebie jak ulał

Gość heeeeeeeeeeeeeee???
beatka...palilas hasz dzis moze po obiedzie...czy z natury zes taka pojebana?????

Gość to dawanie na tace
jest moralne ? tylko frajerzy daja na tace, poslij rydzykowi czarni maja na burdele dzieki tobie ,walnieta jestes serio

Gość hohdojcz
betka wpadaj na dojczlandy..tu sa podatki na kler..bylabys w raju...a mimmo to ksieza pieprzrza niemieckie dzieci....:/....jak chcesz sponsoruj ten jebany burdel....

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Patrzysz nie grzmisz.To w Sudanie , nie maja dzieci wody aty dajesz na remont jakiegos domu z dzwonkami???I gdzie to sumienie?Gdzie ta moralnosc?

Gość beatka moja idiotka
mam nadzije ze to durne prowo

Gość Marilen
A ja kiedys wlasnorecznie wysprzatalam kosciol i powiedzialam ksiedzu zeby nie czytal mojego imienia na mszy. Mysle ze tak bardziej sie Bogu podoba. To jest warte co jest ciche i pokorne Beatko.

Gość Marilen
I jeszcze jedno. Bardzo sie ciesze z twoich sukcesow, ale pamietaj ze to wszystko co masz nie jest twoja zasluga ale darem od Boga. Nie jestes przez to lepsza od innych, mniej szczesliwych ludzi.

uwielbiam pobożnych wieżących "katolików" którzy grzecznie siedzą na mszy a po mszy :D wyzywają innych od śmieciów :D :D :D 🖐️ zasrani hipokryci :D 🖐️ ciekawe dlaczego ograniczeni ludzie myślą, że włażenie księdzu w doopę załatwia sprawę wiary? :) ps. zaproszenie do ankiety :)

Gość NĘDZNE PROVO
aż z czuba dymi. Dziwne tylko, że aż tylu dało się nabrać. O ludzka naiwności

Gość beatka moja idiotka
nedzne prowo...i beatka zasnela nagle...chyb ze ciagnie na plebani...