Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopelessssss

Nie udało mi sie życie, zmarnowałem je...

Polecane posty

Ryzyko że odmówi... albo po prostu mimo że chciałoby się kogoś mieć bliskiego, to nie ma się ochoty na poznawanie ludzi, jest się aspołecznym. Taki paradoks, ale czasem i tak bywa... na pewnym forum z tego co czytałem to i takie przypadki są :O

Gość ldsfffffffffffffff
chyba nikt nie ma wszystkiego czego chce, trzeba to zaakceptować, ale nie mając wszystkiego czego pragniemy też można być szczęsliwym

Gość dcaxcwe
"(...)jestem przekonany, ze te wszystkie atrakcyjne dla mnie kobiety maja mnie w nosie. Jestem skazany na samotność. Tak się ..." Atrakcyjne - aha, sam sobie juz w tym momencie odpowiedziales dlaczego jestes samotny. Żegnam!

Gość dcaxcwe
Tobie nie chodzi o to, aby z kims byc tak naprawde bez wzgledu jak wyglada, Tobie liczy sie TYLKO wyglad!

Gość Można mozna
1. zaakceptowac swoją aspołeczność i z tym żyć, jedni maja arachnofobie inni aspołeczność 2. samemu z tym walczyć; wbrew sobie kontaktować się z ludźmi, np. raz w tygodniu umawią csię ze znajomymi lub zapraszać ich do siebie, wbrew sobie wychodzić do klubów, umawiac się na randki w ciemno 3. skorzystać z porad specjalisty, lekarza odpowiedniego

Gość simi1357
Czasami i próby spelzaja na niczym. Kiedyś "chcialam wziac w sprawy w swoje rece" zagadnelam sympatycznego chlopaka na chacie, ale trafilam jak kula w plot zasugerowal, ze mu sie narzucam! Jeśli wiec czesciej spotykasz sie z takimi doswiadczeniami to pozniej sie nie dziw, ze tylko narzekanie pozostaje.

Gość Można mozna
Moż epo prostu zacząć od nawiązywania znajomości na stopie koleżeńskiej a może wtedy pozna się kogoś intetesującego i coś zaiskrzy, moż eni eszukac na siłę, po prostu spotykać się z ludźmi

Gość mental cut
wygrywają tylko ci którzy chcieli wygrać

Gość gość
Oh jakie życie z kobietą jest cudowne! Przekonuje się o tym właśnie mój kumpel - 40 lat na karku, dziecko, żona stwierdziła, że już ją nudzi, bo siedzi całymi dniami w robocie próbując zarobić na królową. Więc złożyła pozew o rozwód. Faceta zostawiła w skarpetkach, wrócił mieszkać z rodzicami, po opłaceniu alimentów nie zostaje mi nic. Samochód, dom, dziecko - wszystko zakosiła żona. Więc nie płaczcie że wam źle bez kobiety, bo nie zdajecie sobie sprawy z własnego szczęścia. No chyba że lubicie być ustawiani przez kobiety.