Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Million Lashes

Faceci to chu....!!!!! A ja głupia, naiwna ;/

Polecane posty

Gość Million Lashes

Jaka ja jestem głupia to się w głowie nie mieści :O Poznałam wspaniałego faceta (tak mi się wydawało, że taki wspaniały) Nasz kontakt był głównie telefoniczny i przez internet z tego względu, że troche kilometrów Nas dzieli. Spotkaliśmy się 4 razy. Wszystko było pięknie, widać było, że mu zależy, o jak to pięknie nie mówił :O Na tym ostatnim spotkaniu zostałam u Niego na noc... Tak, chciałam tego. A teraz kurwa żałuję! Po tym jak się przespaliśmy zmienił się, już mu tak nie zależy. Fakt, kontakt jest taki jaki był niby... ale widzę, że coś się zmieniło. No tak dostał co chciał to już nie musi się starać. A wydawał się inny :O Po moim pytaniu, kim ja właściwie dla Niego jestem co słyszałam.... Przyjaciółką Ehh Faceci to chuje

Gość maleńka piękna
niestety... tak jak mówisz. dostał co chciał i nara.

:o puściłaś się z kolesiem z netu i myślałaś, że oświadczy ci się pierwszej nocy? :o

Gość entliczek petliczek
zgadzam sie

Gość Million Lashes
Nigdzie nie napisałam, że to koleś z neta :O Tylko, że Nasz kontakt taki głównie był. Nie liczyłam na to, że się oświadczy :O Oboje jesteśmy po przejściach. Mamy dzieci, jesteśmy po rozwodzie. Wydawało się, że będzie z tego coś więcej... Naiwna jestem :O

nie zawsze jest tak, ze chcial tylko tego, a jak dostal to szuka kolejnej. moze to byl test (czy jestes latwa), jesli jemu dalas tak szybko to pewnie wczesniej innym tez, a z takiemi dziewczynami to mezczyzni przewaznie nei chca sie wiazac na stale

Gość Million Lashes
To nie był żaden test i tego jestem pewna.

dlaczego panikujesz?:o jeśli uważasz, że tylko dlatego że zassałaś mu wacka on zmienil swoje podejście, to sie mylisz. widocznie od początku mu na tobie nie zależalo tak jak ty sobie to wyobrażałaś tylko tego nie widziałaś.

Gość entliczek petliczek
znów przestańcie stawiać seks za priorytet dobrego związku, a dokładniej im później tym lepiej :/ autorko jestem w podobnej sytuacji i tez za bardzo tego nie ogarniam ;(

Gość johnny_cardoza
No ta jak niby mamy was ruchać? Za każdym razem jesteście takie zdziwione :O Nauczka dla was, że jak facet się wam podoba to powinnyście szybko iść z nim do łóżka żeby poznać jego intencje.

Gość niestety większość tak zrobi
gdybys poczekała jeszcze tydzień lub dwa pewnie by zerwał kontakt bo za długo by mu było czekać na sex :D na cóż, w koncu tak jak piszesz, sama tego chciałaś, ciesz sie tym co było, mozesz sie bzykac z nasepnymi ale nie oczekuj niczego więcej jak kilku miłych chwil, a jak zechcesz kogos na dłużej to spróbuj go przetrzymać trochę dłużej, najpierw przetestuj go w kilku sytuacjach a bzykanie na koniec, moze to będzie lepsza metoda ?

Gość Million Lashes
Niby jest dalej tak jak było, codzienne rozmowy telefoniczne i skype ale jednak w jego zachowaniu widzę, że już mu tak nie zalezy jak wcześniej. Już nie ma pytania "Kiedy się zobaczymy, już nie mogę się doczekać" :O

Przespałaś się po kilku telefonach i paru kliknięciach więc nie oczekuj dozgonnej miłości ;) FAcet normalny, to ty naiwna :(

skoro jesteś juz tak doświadczona, masz dzieci i jesteś po rozwodzie to faktycznie jesteś naiwna, nie będe czarować, przytulam i pocieszam, takie jest życie, uczymy się przez cały czas 🌼

Gość Million Lashes
Ale wiecie co to jest dojrzały facet, nie jakiś gówniarz... ma już swoje lata. Wychowuje dzieci. Z drugiej strony czy facet, któremu chodzi tylko o sex przedstawiałby mnie swoim dzieciom? Zostałam na noc, gdy dzieci były w domu... Chyba nie robiłby tak z każdą :O

Gość entliczek petliczek
sory fiku miku ale tylko naiwna kobieta uważna ze jej godność znajduje sie miedzy nogami. każdy ma swoje potrzeby nie tylko faceci

Gość kolejna pusta dziewczynka
i ma żal do facetów. dorośnij najpierw.

echh, widziałam juz takie sytuacje, kiedy kobieta myslała ze cos znaczy dla faceta bo on pokazał ją swoim dzieciom, niestety to nie było to czego ona oczekiwała, były wizyty u niego w domu oraz sex, wspólne z jego dziecmi wypady na miasto, ale to nie było nic więcej jak znajomosc do towarzystwa

"sory fiku miku ale tylko naiwna kobieta uważna ze jej godność znajduje sie miedzy nogami. każdy ma swoje potrzeby nie tylko faceci " entliczek, ale oczekiwanie czegoś więcej po 'miłości internetowej' i 4 spotkaniach jest naiwne :) sama skorzystała (bo zakładam że seks był przyjemny) a teraz pretensje do wszystkich mężczyzn :)

Gość Million Lashes
Kurwa! Ja nie liczyłam na nie wiadomo co :O Tylko wkurza mnie to, że coś się zmieniło. On uważa, że dlatego taki jest bo ma troche problemów ale ja widzę, że to nie o to chodzi. I jestem dla Niego "przyjaciółką" :O :O : O Chyba pora zakończyć tą znajomość

zapewne chce miec awaryjnie babkę do dyspozycji a nie szukać i namawiać za kazdym razem jakąś nową, stąd to okreslenei "przyjaciółka" :( nie oszukujmy się, gdybys powiedziała mu ze jestes chora lub staciłaś prace, albo ze twoje dziecko jest chore i potrzebujesz jego pomocy to juz byc nią nie była...

świat gna do przodu, pojawiają się nowe zjawiska i okreslenia, w sferze sojologicznej-społecznej pojawiło się okreslenie "przyjaciel od seksu" , jego "przyjaciółka" to pewnie skrót myślowy od tego nowego zjawiska społecznego

Gość Million Lashes
No i nie wiem czy przeczekać trochę, do następnego spotkania i zobaczyć jak będzie się zachowywał i w ogóle czy już lepiej teraz to zakończyć....?

Po moim pytaniu, kim ja właściwie dla Niego jestem co słyszałam.... Przyjaciółką Ehh Faceci to ch*je//////////////////////// zwyczajnie jego instynkt ma cię za wywłokę. Zostac u faceta na noc, po 4 tym spotkanu w realu ? co za idiotka. Chcesz przenocowac w jego mieście to?. Ok, niech ci wynajmie hotel i zapłaci. A teraz wyszłaś nba tania dziwkę. Po 4 tym spotkaniu w realu? - ty idiotko. I co z tego że tego chciałaś? - tym barzdziej facet wie że jesteś szybko-urokliwa dziwką. Pochwal się ojcu, i swoim braciom.

Gość kolejna pusta dziewczynka
to teraz się zastanów,dlaczego się rozwiodłaś. widocznie nikt nie chce nieudanej kobiety. bez urazy.

Gość Million Lashes
Ale pierdolisz :O Sory ale teraz już nie czeka się z sexem do ślubu... :O Sex jest dla mnie istotną sprawą w związku dla Niego też i dlatego się zdecydowaliśmy. Tyle, że okazało się chyba związku z tego jednak nie bedzie

Gość Million Lashes
Z jakiego powodu się rozwiodłam nie ma tu akurat nic do rzeczy

Million Lashes Ale pie**olisz Sory ale teraz już nie czeka się z sexem do ślubu.. ///////// pusta wieśniaro a kto ci wywłoko kazał czekac do slubu z seksem? Nie musisąłś czekac do slubu(ani dziwko go nigdy brać) ale winaś czekać do momentu keidy bedziez pewna że po jego stronie jest wszystko poukładane. Iże jestes pewna jego odczuc wobec ciebie w realu. Kretynka

Gość Million Lashes
Faceci z reguły pięknie potrafią czarować i można powiedzieć, że byłam pewna, że coś więcej dla Niego znaczę.