Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limecica_2

Podkoszulek trzylatkowi pod t-shirt???!!!teściowa przegrzewa mi dziecko!!!!

Polecane posty

Gość limecica_2
sloiczki ponoc nie sa takie zle,ja daje sporadycznie. warzywa i mieso raczej kupuje w markecie. tesciowa chodzi na bazar i bierze od znajomych hodowcow. u nas bazar jest w godzinach moje pracy i daleko nie mam na to czasu. O kwasie zaraz poczytam, o ziemniaczkach wiem ze sa dobra (mala uwielbia) i to dobry pomysl, dam jej do pczytania.Sama dostawalm od nuiej artykuly o autyzmie jak Mala nie mowila w wieku dwoch lat. Sugerowala ze to od nieetetycznych szczepionek, na ktore sie uparlam....

Gość limecica_2
Jestem zaskoczona wiadomosciami na temat kwasu bornego.Moja babcia tez uwazala ze to super lek na wszystko. Ostatnio przemywala tym Malej oczki, bo ropialy...A z tego wynika ze wchlania sie przez blony sluzowe i moze byc toksyczny...

Gość niewdzięcznica
co nas nie zabije to nas wzmocni!!!

Gość limecica_2
Ehhhh, musze z nia jakos umiejetnie pogadac!Ostatnio dowiedzialam sie tez ze nie podawala corce przepisanego przez lekarza na noc Sinecodu, tylko sama cos zrobila i chwalila sie, ze Mala od razu zdrowa.... Najgorsze jest to ze tesciowa to raczej babka z charakterem (byla nauczycielka) a ja nie jestem z tych co potrafia walczyc o swoje;(

Gość opadrąk
Kiedyś lekarze uważali, że najlepszą kuracją na wszelkie choroby jest upuszczanie krwi...