Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnie_przestraszony

Problem po czacie. Jak wybrnąć z tej sytuacji.

Polecane posty

Gość silnie_przestraszony
Fakt. Nie jest to głupie. Mam i nagie jej foto. Z drugiej strony jeśli napisze do żony, to ona mi to pokaze i będę wiedział co to za laska i wtedy ja będę mógł uderzyc do jej znajomych. Co prawda żona się dowie, ale tamta laska też zapłaci, bo jest zaręczona z jakimś fagasem. Żony nie stracę, a ona może mieć po narzeczonym.

Gość thdfdf
powtarzam, znajdz ja, zniszcz jej dane z pc, przestrasz ja.

Gość zglos na policje?
:o

Gość to wyjdz naaaaa
"Fakt. Nie jest to głupie. Mam i nagie jej foto. Z drugiej strony jeśli napisze do żony, to ona mi to pokaze i będę wiedział co to za laska i wtedy ja będę mógł uderzyc do jej znajomych. Co prawda żona się dowie, ale tamta laska też zapłaci, bo jest zaręczona z jakimś fagasem. Żony nie stracę, a ona może mieć po narzeczonym." i zyli długo iiii... piekna historia...i co wy macie z tego? hmmm?

Gość i dobrze Ci tak
może to cię nauczy, że seks przez internet to nie zabawa... ile ty masz lat? 20? żeby się dać nabrać na takie numery... hahhahaaahaaa

Gość to wyjdz naaaaa
"może to cię nauczy, że seks przez internet to nie zabawa... ile ty masz lat? 20? żeby się dać nabrać na takie numery... hahhahaaahaaa" no ja miałam 24 jak sie nabrałam

Gość głupi facet......... ......
jesteś pewien, że nie stracisz żony??? Ja bym taki pewien tego nie był. wątpię aby uwierzyła, że to tylko cyber

Gość to wyjdz naaaaa
"jesteś pewien, że nie stracisz żony??? Ja bym taki pewien tego nie był. wątpię aby uwierzyła, że to tylko cyber" a co zamierza zostawic zone dla tamtej?

Gość to wyjdz naaaaa
"a jesli ona napisze do twojej zony ale z innego konta??? To jak jej znajomych odnajdziesz? koleś to sytuacja bez wyjscia." i własnie wciagneła cie do zabawy :) ..nie daj sie

Gość fdfdsfdsfsdf
dokładnie, nie daj sie koooorvie tylko kontrszantaż, powiedz ze też nagrywałeś lub masz fotki i poleci to do wszystkich jej znajomych a żona o cyberek nie jest zazdrosna itp

Gość głupi facet......... ......
Nie, nie wiemy jak zareaguje jego żona, bo nie wiemy jaką jest kobietą. Moze np chcieć rozwodu, bo nie uwierzy mu że to tylko cyber był. Poza tym nie wiemy też co napisze do niej tamtaa laska, o ile w ogóle napisze..

Gość to wyjdz naaaaa
A POWIEDZ MI AUTORZE...CZY TWOI ZNAJOMI ZAWSZE BYLI TACY IDEALNI I NIGDY W NICZYM IM SIE NOGA NIE POWDWINEŁA??? "Nie, nie wiemy jak zareaguje jego żona, bo nie wiemy jaką jest kobietą. Moze np chcieć rozwodu, bo nie uwierzy mu że to tylko cyber był." no cóz u mnie to było 5 lat temu i jak widac nadal nie chcemy rozwodu

Gość to wyjdz naaaaa
"A POWIEDZ MI AUTORZE...CZY TWOI ZNAJOMI ZAWSZE BYLI TACY IDEALNI I NIGDY W NICZYM IM SIE NOGA NIE POWDWINEŁA???" moja kolezanka kiedys była z chłopakiem z który miał nagie jej zdjecia, zerwała z nim bo to nie było to... chlopak nie mógł zniesc odrzucenia i sie mscił na niej umieszczajac zdjecia w necie, nie ma ochoty go znac ani on jej ani tym bardziej połowa naszych znajomych nie ma ochoty na kontatky z nim. wiec sie zastanów czy warto sie bawic w takie gówno i mscic sie nie wiadomo za co....

niezly pomysl na latwy i szybki zarobek. ale cie zrobila w chuja :P masz 3 wyjscia: 1. zaplacic i miec nadzieje ze nie bedzie chciala wiecej 2. nie zaplacic i zobaczyc co sie stanie 3. zglosic na policje bo to podchodzi pod artykuly

Gość gwoli wyjasnienia...
to nawet takie rzeczy dzieja sie na czatach, ja pierdo...le. napisz jej, ze jeszcze jeden szantaz z jej strony i podasz sprawe na policje. co robiles, to jedno, a szantaz i wyludzenie pieniedzy, to kryminalistyka - i niech zostawi twoja zone w spokoju. postaw sie a nie kulisz uszy po sobie, sieroto!

Gość sierotaaaaaaaaaaaaaa
"postaw sie a nie kulisz uszy po sobie, sieroto!" odwal sie ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gwoli wyjasnienia...
to bylo do sieroty z jednym "a", haha

Gość smieszna historyjka.
:D

Gość a po co
było siedzieć na du**pie a nie buszować po internecie i puszczać się "kameralnie" masz za swoje, a jak jesteś cykor to płac tylko pamietaj że na tym się nie skonczy bo to najprawdopodobniej nie pierwszy numer tej laski, a z narzeczonym to może być wymysł żebyś dał się łatwiej wkręcić bo ty żonaty a ona zeręczona no to czemu nie? Trzeba być ostatnim kretonem żeby podawać przygodnej pannie swoje prawdziwe dane, człowieku przestań bawić się w te klocki :P:P:P:P:P:P

Nie bądź pewny idioto,że żona Cię nie zostawi.To jest zdrada tak czy inaczej.Nie umiałeś trzymać fiuta na uwięzi to teraz masz.I co to w ogóle za wytłumaczenie,że jej nie ma to Ty już jakieś dupy wyrywasz i jeszcze walisz konia przez neta no lol :P.Kretyn roku :D:D

Gość powiedz żonie że kumpel się za
ciebie podał i robił sobie jaja :p no chyba że na nagraniu jesteś ty... wtedy powiedz, że ty robiłeś sobie jaja?:D

Gość powiedz żonie że kumpel się za
albo powiedz tej lasce, że z żoną tworzycie otwarty związek i jak coś to zapraszacie do trójkąta:D