Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojacasieee

35letnia dziewicaa

Polecane posty

Gość ja nie posiadam
ciekawosc to pierwszy stopien do piekła ;)

Gość Lato nad morzem
Taa, dokladnie... Jak ja bym czakala na ksiecia z bajki to chyba bym dziewictwo w trumnie stracila... szkoda ze nie zrobilam tego z wielkiej milosci! ale nie kazdy ma kooorva szczescie do tego!

Gość gfhfghfgh
niedługo znowu pojade do niego i chyba przelecę go jeszcze raz, muszę się przecież jakoś dokształcić .. :classic_cool: .. albo moze znajdę jakiegos kochanka??? :classic_cool:

Gość gfhfghfgh
hmmm już więcej nie będę opowiadać szczegółów :classic_cool:

mówią o swoim dziewcitwie, bo pewnie na mnie lecą i chciałby je ze mna stracić ;(

do dżentelmena mi daleko, kawał skurczybyka ze mnie, jak bym tylko bzykał, tak bez uczuc czy innych takich pierdół, tylko Fikumilska, nie mów tego siostrze plis :D

no cóż, jak mnie wytropi to przepadłem albo coś ją ominie jesli potraktuje to zbyt powaznie :D

"niech teraz ktos spróbuje mnie nazwać "szmatą" " myślisz, że raz rozłożysz nogi i od razu należy ci się takie miano? pfff, na to trzeba sobie ciężko zapracować! :D

Gość trahhhh
u mnie ,,w mej miescinnie pochowali własnie 63letnia dziewice...matke rok temu pochowla miała 98lat... bidna kobita.. nigdy nie kochała,,,to i sie nie sexiła jak jest uczucie to sex smakuje......ze ehhhh ;)