Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz??

nie mam ubranek dla synka na jesień i zimę, czy ktoś byłby w stanie sprzedać za

Polecane posty

Gość i co teraz??

symboliczną kwotę jakies ubranka?? śpodnie, bluzy, body, kurtki...wszystko sie przyda... Nie potępiajcie mnie, chciałabym móc kupić synkowi nówki ze sklepu, ale zwyczajnie mnie na t nie stać. mąż 2 mies po poczęciu synka stracił pracę, znalazł nową dopeiro w grudniu ubiegłego roku. nazbierało sie przez ten czas wiele rachunków, i teraz je spłacamy. kiedy synek był mały bardzo dużo ubranek dostaliśmy od mojej siostry, ale teraz siostra woli oddac młodszej siostrze, no trudno jej wybór, ni emoge od niej wymagać. jeżeli ktoś miałby ubranka w rozmiarze 86-92 do oddania lub sprzedania za niewielką kwotę, chętnie odkupię. mail: grzes_spioch@o2.pl darujcie sobie durne komentarze, i tak mi ciężko bez nich...

Gość wybierz się do ciucholandu
tam można za 50 zł obkupić się na cały sezon, a ubranka często są jak nowe mnie stać na same nowe i firmowe, a dla dziecka które ma się urodzić za miesiąc prawie wszystko (oprócz prezentów od rodziny) mam z ciucholandu :-)

Gość i co teraz??
już probowałam, ale ja chyba nie potrafię, kurka wodna;) no ni epotrafię tam nic wyszukać. byłam tylko raz, ale ten zaduch w ciucholandzie mnie jakoś odrzucił... ale skoro to będzie jedyne wyjscie to trudno...będe musiała coś znaleźć

Gość wybierz się do ciucholandu

Gość mamadziewczynki
mam do oddania kombinezon granatowy w misie za koszt przesyłki .

Gość wisienka na torcie2
no prosze, jaka damulka za dyche...zapach w ciucholandzie ci odrzuca ale zebranina na forum juz nie? zalosna jestes kobieto:O

Gość paraguayan
zapach cie odrzuca? o ja pierdole:O rece mi w tym momencie opadły:O

Gość B4fgh
a skad jestes?

Gość i co teraz??
chyba ktoś ni epotafi czytać... poczytajcie sobie ostatnie zdanie z pierwszej wypowiedzi...DZIĘKUJĘ!! jestem z wrocławia

Gość resursy29
a ja nie wierze tej babie i juz jak ktos kto nie ma kasy na ubranka dla malego dziecka,moze nie kupowac w ciuchu?woli prosic sie o łaske na forum? to pewnie handlara z allegro i tyle:( kazda normalna mama za grosze w takiej sytuacji obkupiłaby sie w ciucholandzie!!

Gość i co teraz??
ja wolę ODKUPIĆ od ludzi z forum. tutaj nie będzi emasówki:p

Gość a co to jest.;.;
masówka??? chciałabyś od kogoś z kafe ubranka od Armaniego i D&G... albo jesteś biedna i bierzesz co Ci dają i nie wybrzydzasz, że zapach nie taki albo wypad z baru.... a co w ciuszkach z allegro Ci z kolei przeszkadza??

Gość resursy29
skoro chcesz kupic, tak po prostu, a nie prosic sie i żebrac to po cholere piszesz o tym jaka to biedna jestes??? czemu bierzesz na litosc?? na allegro nie kupujesz bo tam nie ma opcji,pouzalania sie nad soba w celu wyzebrania czegos??? tak???

Gość jak woda może zaniżać poziom
a co to ta masówka bo nie wiem o co chodzi??

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ta naiwniacy Ci dadza po pare z łotych a Ty uzbierasz z tego niezła sumke, idz do lumpeksu, poszukaj takiego gdzie nie smierdzi, w takim rozmiarze kupisz piekne jak nowe ubranka

Gość jak sie nie ma kasy
to sie nie narzeka na smrod w lumpeksach :O

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teraz sie rzadko zdarza smród w lumpach, ja chodze do takiego gdzie ciuchy nie smierdza, wiszał ładnie na wieszaczkach, czesto trafiam na zupełnie nowe z metkami ciuchy a dla maluchów to jest raj, sliczne ciuszki za mała kase Autorka to zwykła oszustka, bo biedna mama poszłaby własnie do lumpeksu albo zrezygnowała z internetu zeby miec na rzeczy dla dziecka

Najlepiej szperac na allegro, skoro lumpy odpadają. Często można coś wyhaczyć za naprawdę niewielkie pieniądze.

Gość Ciuchlandyy!!!
W nie wszytskich ciuchlandach brzydko pachnie i są też i takie w którym jest ładny zapach - tam tez sa o wiele ładniejsze rzeczy:) wystarczy że takiego poszukasz naprawdę warto a te Brzydko pachnące lepiej omijać bo nic tam ciekawego nie ma

Gość Ciuchlandyy!!!
rzeczy są porozwieszane na wieszakach jak w sklepie , często mało używane lub własnie z metkami trzeba tylko chcieć poszukać

Gość tamamra
skoro jesteś z Wrocławia Autorko to na Ostrowskiego masz olbrzymi lumpeks - wielkości Biedronki, albo i jeszcze większy. Tam na pewno coś wybierzesz, zwłaszcza, że ceny mają atrakcyjne

Gość olamary
Na Klecinie też fajny lumpeks z ciuszkami z Anglii i są fajne promocje.ponoćfajny jest też na Nowym Dworze, ale nie byłam!

Gość ona miala nadzieje
ze za darmo jej ciuchy wyslecie :D a nie adresy smierdzacych lumpeksow jej podacie ;-)

jeżeli jesteś z Wrocławia to ja mam propozycję: jest tu sieć ciucholandów "Koala"- chyba z 5 ich jest w całym wrocławiu, w dany dzień tygodnia jest tam wszystko po 3 zł (raz w tyg.)- są super rzeczy dla dzieci!! Więc za 30 zł możesz mieć 10 par spodni albo 5 par spodni, 2 kurtki i 3 bluzy. Szukaj :) Naprawde łatwo trafić na świetne rzeczy, tylko idż rano- w "Koali" kolo pasażu grunwaldzkiego wszystko za 3 zł jest we wtorki- czyli jutro :) A w innych "Koalach" w inne dni

Gość czytam tak ten temat
i zaciekawilo mnie, gdzie jest ten ciucholand na ostrowskiego na nowym dworze, bo w tej okolicy sie obracam, ale dopiero od niedawna

Gość ty565
no i autorka zniknęła jak jej zaczełyscie doradzac lumpeksy :-)