Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się Ala

Faceci, co sądzicie o płaskich sandałkach?

Polecane posty

Gość bojąca się o POLSKĘ
a kto ci dziewczynko powiedział że tylko szpilki są kobiece?? jak ty już w tak młodym wieku jesteś niewolnicą męskich opinii współczuję na przyszłość!

Gość Zastanawiająca się Ala
A kto ci babsztylu powiedział, że jestem dziewczynką i się dostosowuję? Pytam z ciekawości, jak to wygląda z tamtej drugiej, męskiej strony. Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to dupa w troki do johnego.

mi osobiście nie podobają się takie jak na tym zdjęciu, takie dziwna jakieś, płaskie mogą być, ale im prostrze tym lepsze/ładniejsze

Moim zdaniem płaskie sandały są zupełnie niekobiece, wręcz szkaradne. Nie mają zupełnie żadnego szyku. Obcas zmienia wizerunek tego rodzaju obuwia na lepszy, bardziej kobiecy :P

Pinky, przejdzie Ci - to niechodzenie. No chyba, że nie, ale wtedy to ja z całkiem innej bajki, wiec nie rozumiem ;-)

Ahahahahaha! To fajnie, że faceci tak nam się przyglądają:).Aż chce mi się stroić, jak ich to tak uszczęśliwia:). Mogą być i płaskie i na obcasach, mam całą szafę.

PPL moja przyszła żono (iem, nie wiesz o tym jeszcze, ale dowiesz sie w odpowiedniej chwili), dawaj zdjęcie szafy z Tobą na pierwszym planie, Fikumilska może je zrobić :D

Kiedyś tez myślałam że nie dam rady, trzeba ćwiczyć :D aburabi, zrobię jej całą sesję z szafą z misiem ...

Gość ja nie posiadam
najlepiej jak zamiecie sie swoimi butami i nie bedziecie gapic na cudze..

Gość sdfghgdfds
plaskie sandaly moga byc sexi, jak sie ma ladne opalone nogi :) sama smigam tylko w plaskich :) moj facet w ogole nie lubi butow na obcasie i podobaja mu sie kobiety w plaskich butach, byle to nie byly trampki i glany ;) (chociaz ja tenisowki lubie:p) a sandalki nie przesadzone, bez takiej obrozy na kostke, ale lekkie, proste: np. takie jak te srodokowe http://republika.pl/blog_rl_4952767/7672142/tr/gdynia1.jpg

nie lubię japonek :( uwiera mnie to między palcami, zdecydowanie wolę klasyczne sandałki na obcasie :) was nie uwiera?

Japonki są najwygodniejsze, paluchy nie wypadają, tak jak w normalnych sandałkach, bo je ten pasek trzyma, no i ładniejsze są. :classic_cool:

Gość sdfghgdfds
japonki i sandalko-japonki rzadza :p :) byle nie takie gumowe za 5 zl ;) i seksowniejsze sa niz zwykle sandaly, mniej babcine

Kradziej, to ja specjalnie dla Ciebie zacznę, obiecuję. :D Ale coś za coś, Ty musisz zapuścić włosy i kupić sobie parę koszul. ;)