Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredne_dziewuszysko.

Pasztety- dziwadła z sympatii. Dawno tak się nie uśmiałam.

Polecane posty

Ja wiem, wygląd to nie wszystko, wyśmiewanie go jest chamskie, sama ideałem nie jestem... Ale Ci kolesie są wprost jaskrawi w swoim dziwactwie i brzydocie i nie można przejść obojętnie koło takich okazów. Tak już uprzedzając wszystkie umoralnienia czarnym filozofów i etyków z kafe- w dupie to mam, nie czuję się pustakiem i bluzgi mnie nie wzruszają. Pierwsze miejsce: http://sympatia.onet.pl/lucyferek12345,5d6bf742f8c31ccb5b921ded8ebaabdc,19,1,user.html Wyraz twarzy i krótkie, dziwaczne frazy wpisane caps lockiem w obowiązkowe pola mówią wszystko. Drugie miejsce: http://sympatia.onet.pl/miroslavus,5d6bf742f8c31ccb5b921ded8ebaabdc,39,1,user.html Na początku zastanawiałam się, czemu w rubrykę "płeć" ma wpisane mężczyzna. Wielokropki pakowane po każdym zdaniu skutecznie utrudniają proces czytania tegoż Pana wypowiedzi. Trzecie miejsce: http://sympatia.onet.pl/szyszka8p,user.html Z wyglądu całkiem w porządku, ale wyraźnie pretenduje do miana inteligenta, co mu dość kiepsko wychodzi, bardziej się zaprezentował jako zakompleksiony snob. Czekam na bluzgi!! :D

Gość stazjana
o wyglądzie się wypowiadać nie będę, bo nie wypada, ale ten trzeci to opis dał z dupy :-D

Nie rozumiem celu założenia tego tematu. Zapewne masz ochotę zostać zbluzganą (widać między innymi po nicku) więc ja ci zrobię na złość i cie nie zbluzgam 🖐️

Celem tematu jest pośmianie się umoralniaczu z koziej doopy :D

śmianie się z innych jest niaładne wredotko, no chyba, że posmiejemy się z Beliara :D

Nie umoralniam. Przeczytaj z 10, może 20 razy mój poprzedni post to zauważysz że nie umoralniam, bo wcale mi tamtych kolesi nie żal, wrzucają beznadziejne fotki, bezsensowne opisy i są zadowoleni. Ile masz lat?

Gość ostatni ujdzie
gdyby nie sadzenie się na młodego panicza :O reszta- PORAŻKA O..o

Twój poprzedni post ewidentnie zalatuje potępieniem, chcesz mi dać do zrozumienia, że zasługuję jedynie na bluzgi i zapewne ich oczekuję w ramach prowokacji, ale Ty jako dojrzały człowiek będziesz ponad tym. Brawo, teraz już możesz się upajać swoją szlachetnością osiemnastoletni chłopczyku, który mi sugeruje niedojrzałość pytaniem o wiek. ;)

Abdul, Twój post jest jakiś dziwny :D Albo mi się coś pomieszało i myślę że jesteś facetem, albo Tobie się coś pomieszało i myślisz że ja jestem kobietą... :P

Autorko, no to teraz zdradź grzecznie swój czarny nick, bo byle pomarańcza nie wiedziałaby ile mam lat 🖐️ Mam szczerze w doopie tamtych kolesi. W moim odczuciu są troszkę ponad lekko żałośni. Jednak jakoś niespecjalnie mi się podoba jak jakaś (ćefczyna) robi sobie z nich jaja na forum. Ale nieważne :P

Gość ostatni ujdzie
dawajta więcej przykładów :classic_cool: dla wynalazcy najbardziej wyjechanego osobnika- NAGRODA NIESPODZIANKA :D

Ćfeczyna to jesteś Ty umoralniaczu, gubiący się w własnych postach. Co do jednego wszyscy są zgodni- okazy z kafe żalu nie wzbudzają, a śmiech, pytanie- to jednak potępiasz, czy nie? :D Bo widzę pewną rozbieżność stanowiska.

okazy z sympatii *

Gość Mój typ !!! :D
Nie jest brzydki, ale wygląda jak elf, jakiś taki skośnooki :D No i opis wyrwany z jakiejś angielskiej piosenki, być może nawet z Katy Perry, albo Gagi :O http://sympatia.onet.pl/chlodziarka,user.html

Tamten post ostatni to nie ja. :D Normalny facet akurat, w średnim wieku, to nie będzie na desce popierniczał.

Luzer, zamknąć to se możesz klapę od sedesu. :D

Gość mala kasienka
jezuu jak mnie wkurzaja ci faceci w dlugich wlosach i czesto kozich brodkach!!! ochyda, i jeszcze najczesciej madrale z nich

Mądrala to jest trzecie miejsce w moim rankingu. :D Coś mu się wyraźnie w samoocenie poyebało.

Gość normalna nie jestes na pewno
Czekamy na Twoje foto, z miłą chęcią ocenimy Ciebie

Luser, Ty zyebie umoralniający. Idź głosić swoje zasady i poglądy fanatyka na inny top.