Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredne_dziewuszysko.

Pasztety- dziwadła z sympatii. Dawno tak się nie uśmiałam.

Polecane posty

Gość malutk@
moim ulubieńcem jest pan nr 1 a to dlatego że w swoich danych napisał ze ma 21 lat i jest wdowcem ten szczurzy uśmieszek daje mi do myślenia dlaczego tak się mogło stać...... no i ostatni pan ten z szerokim uśmiechem i zmarszczkami jak buldog:) bankowo wsadza sobie całą pięść do buzi:)

Gość zenujacy temat
ale przynajmniej pokazuje jakie to wartosciowe dziewczyny mozna spotkac na symaptii i kto tam wlasciwie zaglada 🖐️

Słuchajcie, przeglądając demoty trafiłem na coś co mnie tak zniesmaczyło, że mało nie walnęło o glebę. http://demotywatory.pl/2041573/Nie-ma-brzydkich-kobiet Nie zamieszczam tego tu złośliwie, nie ma sensu obrażać tamtej dziewczyny, wygląda jak wygląda- jej sprawa. Chodzi o to jak baaardzo mylące mogą być foty na portalach społecznościowych.

Gość propozycja........
ale ta dziewczyna nie jest brzydka tylko jest gruba

No dokładnie, brzydka nie jest, powiem więcej, buzię ma naprawdę ładną. Tylko reszta jest koszmarna. Nie raz się widzi dziewczynę z zayebistym ciałem a z twarzą jak Staszek spod monopolowego. Ta ma dokładnie odwrotnie, ładna buzia, koszmar reszta. :O

Gość EwelinaEwa.
Ten ktory szczerzy zęby masakra.

Dlatego też ten demot mnie mało nie yebnął o glebę. Zobaczyłem pierwsze zdjęcie (drugie się ładowało- net się przyciął) i pomyślałem że zayebista panienka, zobaczyłem drugą fotkę, przez około sekundę dochodził do mnie fakt żę to jedna i ta sama osoba. Żałujcie że nie widzieliście mojej miny :O

Co do tamtych kolesi. Mi się nie chce z nich śmiać, mi ich trochę żal. Nie widzą chyba tego na jakich idiotów się kreują. Ten gość z tym uśmiechem smiało mógłby zagrać Jokera z lekką charakteryzajcą :D Według niego zapewne ten uśmiech jest.. ekhm normalny? :P

zenujacy temat, koniecznie proszę o więcej etyki!

Gość Robert567
co wam sie nie podoba w tym ostatnim gościu? wygląda na lekarza, ma jakieś słuchawki i bialy kitel

Ostatni gość, poza przerażającym uśmiechem psychopatycznego mordercy, widać że nie umie pisać. Interpunkcja, jaką stosuje utrudnia zrozumienie o co mu chodziło. :P

No proszę, naczelni doktoranci etyki sami zaczynają krytykować. :D

Beliar, pewnie byś chciał bardzo, żeby ktoś ci wziął do buzi, ale niestety zostaje jedynie zawsze wierna i nawilżona żelem Durex prawica. :)

Autorko no nie wiem czy Twoja buzia może być lepsza od mojej prawicy. Możemy się założyć :) Ja stawiam na to że ręka jednak lepsza :classic_cool:

Jakakolwiek by moja buzia nie była, to nigdy nie wsadzisz tam swojego kabanosa, ani do żadnej innej, czy brzydkiej, czy ładnej. :) Tak wielce przeciez niepodoba ci się obśmiewanie ludzi na forach, to dlaczego krytykujesz psychopatyczny uśmiech jednego z tytułowych dziwadeł? :D Chłopczyku, pomieszane masz w czerepie. ;)

Autorko, no ale ja Ci mówiłem żebyś uważnie przeczytała co pisałem wcześniej. Nikogo w grunice rzeczy nie wyśmiewam ani nie bronię tego nikomu. Weź spróbuj wykrzesać swojego JOBa czyli ostatnią szarą komórkę i pomyśl :) A jak masz dalej takie głupoty pisać to zostaw klawiaturę i lepiej zajmij czymś innym swoje rączki :classic_cool:

Gość skotiszirisz
nieładnie obśmiewać czyjeś nieszczęście..

"Jednak jakoś niespecjalnie mi się podoba jak jakaś (ćefczyna) robi sobie z nich jaja na forum. Ale nieważne" Beliarek ma przedwczesną demencję starczą przez nadmiar użytkowania wała z kołdry. :D I do tego udaje, że wyrażenie "psychopatyczny uśmiech mordercy" nie było prześmiewczą krytyką. Ogarnij się chłopie, raz pleciesz to, raz tamto.

Oj, kochanie może masz trochę racji. Starałem się nie dać upustu swoim ironicznym skłonnościom, starając się być obiektywnym obrońcom osób, które zrobiły z siebie idiotów na portalu randkowym. Tak, złapałaś mnie, rozgryzłaś, wygrałaś.. :classic_cool: I co teraz ze mną będzie? 😭????? :D 🖐️

Luser, jesteś głupi i wydaje ci się, że jesteś porządny, bo nie uprawiałeś seksu.

obrońcą*** aż ortografa walnąlem, tak strasznie mnie zmasakrowałaś :( :D

A co ma być. :D Wał, wał, wał i śmierć.

Gość Morfeus.........
lepszy wał niż niedziewica