Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdithP

Gdzie spokojna kobieta może poznać kogoś na poziomie?

Polecane posty

Gość EdithP

Dwadziescia trzy lata, studentka. Spokojna, ale nie typ kujonki, taka po środku raczej. Lubiąca dobrą książkę, muzykę, szeroko pojętą kulturę, podróże, taniec. Z wyglądu ani najpiękniejsza, ani też najbrzydsza.

Gość EdithP
Dodam, że często wychodzę z domu, a mimo to jeszcze nie zdarzyło mi się nawiązać żadnych znajomości poza uczelnią i ludźmi z okresu liceum.

Gość na podłodze
jest poziom

Gość werijkoawesfthujkl
ksiazki wyszly z mody teraz sa komputery

Gość EdithP
I nie chodzi mi tylko o facetów. Ogólnie chciałabym nieco poszerzyć grono koleżeńskie, niezależnie od płci.

Gość w.zasadzie.niegroźna
skoro po środku, to na pewno nie typ kujonki, jasna sprawa;)

Gość EdithP
Nie muszą to być jacyś wielcy intelektualiści. Preferuję raczej ludzi, którzy potrafią połączyć szersze horyzonty z poczuciem humoru i luzem.

Gość werijkoawesfthujkl
nudny ten topik

Gość anastazja111
Lubiąca dobrą książkę, muzykę, szeroko pojętą kulturę, podróże, taniec może poznać kogoś w czytelni lub księgarni, na koncercie, dyskotece, w podróży, na sali tańca i wszędzie tam gdzie przekuwa w czyn swoje szeroko rozumiane zainteresowania.

na Kafe, Tu właśnie poznasz kogoś na poziomie, jestem ja, gotowy do zapoznania się ;)

Gość EdithP
Bywam w takich miejscach, o jakich piszesz dość często, ale ciężko jest zagadać jako pierwsza do przypadkowej osoby. Może to kwestia mojej nieśmiałości, nie wiem.

Gość a skad jestes
???????

Gość EdithP
Osobiście jestem zwolenniczką poznawania ludzi w realu. Jakieś portale randkowe czy czaty to nie moja bajka.

Gość EdithP
Z Bielska Białej i okolic.

Gość w.zasadzie.niegroźna
Nie. Jak 'po środku', to znaczy, że z tyłu.

Gość może mnie szukasz
Co rozumiesz przez określenie ktoś na poziomie? koniecznie student lub po wyższym ? czy nie o to chodzi.??... " dobra partia" czy "dobry charakter" ? gg 37501882

Gość EdithP
Oj, nie czepiajcie się tego "po środku". Pisząc to miałam po prostu na myśli to, że nie jestem ani szarą kujonką, ani też fanką przesadnego imprezowania. Męczę się w towarzystwie mędrkujących kolesi pozujących na doktorków, ale też irytują mnie osoby, które żyją tylko piciem i zabawą. Ciężko mi trafić na kogoś podobnego do mnie.

czepiacie się 'pośrodku', umiar ejst wskazany i w nauce i w imprezoaniu, brac ze wszystkiego to co najlepsze ale nie zatracac się w tym :)

Gość EdithP
Nie musi to być student, ale dobrze byłoby gdyby czytał książki i miał jakieś ciekawe hobby, żeby nie brakowało tematów do rozmowy. Oczywiście dobre serce, życzliwość, otwartość to rzeczy, które stawiam ponad wszystko.

Jakiś wysyp tematów dziś :D Przypomnę najciekawsze miejsca: - w autobusie, - na ławce w parku, - na spacerze po mieście, - na zakupach w CH, - w kolejce po bułki.

Gość EdithP
Właśnie, dobrze to ujęłaś, Fiku :) Ważne jest to, żeby osoby, które mają dużą wiedzę nie odnosiły się z wyższością do innych. Niejednokrotnie spotkałam się z czymś takim u mnie na roku i wierzcie, że to wcale nie zjednuje sympatii innych ludzi.

Gość EdithP
No dobra, teoretycznie wszędzie można kogoś poznać, ale jak mówię, w kontaktach z nieznajomymi jestem dość nieśmiała i nie za bardzo umiem zaczepić.

Gość EdithP
Ano dojeżdzam pociągiem na uczelnię i do tej pory jakoś nie udało mi się wpaść na kogoś interesującego. Tzn. znam z widzenia takiego jednego faceta, niejeden raz dojeżdzaliśmy tym samym pociągiem, ale na patrzeniu się skończyło. W rzeczywistości niestety mam tego pecha, że podobam się głównie takim grzecznym chłopaczkom, którzy na każdym kroku podkreślają jacy to oni mądrzy nie są.