Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entilka

odkupione tabletki anty ?

Polecane posty

Gość entilka

czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z odkupionymi tabletkami ? czy jeśli data ważności jest w porządku, tabletki zapakowane, to dalej koniec świata jeśli bez konsultacji z lekarzem ?? dziewczyny czekam na wasze opinie szczególnie tych które próbowały.

Gość entilka
tyle tu ofert odsprzedaży tabsów, że na pewno któraś z was ma własne doświadczenia, pomóżcie !

Gość entilka
ok sprecyzuję ;p chodzi mi o opinię osób które odkupiły tabletki, bez konsultacji z lekarze recept itd.

Ja bym kupila tylko jesli wczesniej uzywalam dluzszy czas tego samego i dobrze na mnie dzialalo, a nie mialabym czasu isc do lekarza. I sprzedalam osobie ktora tak miala

Ja zakupiłam w ten sposób raz, kiedy zapomniałam o wizycie u lekarza i nie miałam recepty na tabletki, ale brałam je już od jakiegoś czasu i wiedziałam, że lekarka na 100% dałaby mi kolejną receptę. Gdybym nie brała w ogóle to na pewno nie zaczęłabym brać samowolnie kupując tabletki z ofert w internecie.

Ja po pierwszym dziecku brałam Azalię,jak urodziłam drugie dziecko też chciałam ją brać,więc załatwiłam sobie te tabsy i brałam 4 tyg.po porodzie.Jak po 7 tyg.poszłam do lekarza normalnie mi je przepisał.cHODZIŁAM DO 2 ginów i jak chciałam tabsy to mi przepisywali bez żadnych badań itp.Myslę że jak chcesz brać to kupuj.Lepiej się jednak nie przyznawać potem lekarzowi ze brałaś je wcześniej bo opierdziel murowany.