Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canoniata

Czy zostanie to źle odebrane jeśli świadkową nie będzie moja siostra?

Polecane posty

Gość canoniata

Co myślicie o takiej sytuacji- mam o rok starszą siostrę. Wychodzę za rok za mąż, ale wiem, że chciałabym aby moją świadkową była przyjaciółka, nie siostra. Siostra sama raczej też by nie chciała- nie dogadujemy się jakoś świetnie. Ale mama gdy się o tym dowiedziała to zrobiła wielką aferę, że kto to słyszał, żeby rodzona siostra nie była świadkiem :O Co o tym sądzicie? Często się z czymś takim spotykacie?

daj spokój, wez przyjaciółkę. ja też byłam świadkową u przyjaciółki, mimo że miała brata i siostre. a mój facet nie był świadkiem u swojego jedynego brata, bo nie chciał, brat wziął kumpla. nie ma żadnego przymusu

Gość canoniata
dobrze to słyszeć :) Ale moja mama jest oczywiście już w panice, co powie rodzina itd :O Znając ludzi to na pewno będą pytać czemu. A prawda jest taka, że czułabym się źle, wiedząc, że świadkową jest osoba nie do końca mi życzliwa.

Gość qwetet5
moja bratowa też miała za świadka przyjaciółkę a nie siostrę. Mnie to nie dziwi bo nie mają jakiegoś super kontaktu ale pewnie starsze pokolenie może być zaskoczone. Ja bym brała przyjaciółkę na Twoim miejscu, ludziom nigdy nie dogodzisz. Nie ma się czyn przejmować :)

ja tez mialam przyjaciolke mimo ze mam dwie siostry , ja mialam tyle gorzej ze siostra chciala i myslala ze ja wezme , ale wytlumaczylam mamie ze jak mam problem potrzebuje pomocy czy poprostu pogadac lub isc na piwo to nie ide z siostra tylko z przyjaciolka od lat, i tyle wzielam przyjaciolke

Gość ela 567567
twoj slub ty decydujesz