Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńkabrunetka

Panowie wolicie wysokie czy niskie kobietki?

Polecane posty

Gość bez przesadyyyyy
Japonki wygladaja zupelnie inaczej niz Chinki, Wietnamki, Tajlandki, wiadomo. Chinki, Wietnamki, Tajlandki sa paskudne. I co w ich posturze fajnego? Figura jak dwunastolatka. To nienaturalne, kobieta tak nie wyglada. Zero bioder, biustu. Tajlandki znowu czesto sa nabite, maja spore tylki i grube, krociotkie nozki.

Gość wysoookaaaa
no przynajmniej nie ma problemu z dobieraniem spodni jak np. moja siostra, która ma 163 :)

Gość mała czarnulka
widzicie.nie ma jakiegoś złotego srodka. ważne żeby kobieta była w miarę zadbana, miła, inteligentna. kazdy lubi co innego.

Gość wysoookaaaa
bez przesadyyyy, z tym się nie zgodzę. znam mnóstwo ślicznych (CUDOWNYCH!) wietnamek. i mają odpowiednie biodra, piersi które SĄ oraz bardzo ładne nogi. bronię tylko wietnamek bo jak z innymi azjatkami to nie wiem.

Gość Tres elle
Wysoookaaaa oj chyba latwiej dobrac spodnie na osobe o wzroscie 165 niz na osobe co ma az 180. Wiesz, zawsze mozna je skrocic a przedluzyc sie nie da :(

Gość mała czarnulka
polki są najładniejsze:):)

Gość Pedro Rizzo
bez przesadyyyyy - "Tajlandki" ( czyli po polsku Tajki ) są ogólnie znane z tego, że mają małe surprise w majtkach:D

Gość wysoookaaaa
Tres elle, no w sumie może masz rację. sama mam 175cm i to jest chyba taki idealny wzrost na spodnie. oczywiście mówię to z własnego doświadczenia :)

Gość mała czarnulka
a najlepsze jest to, że autorka zadała pytanie panom.. a prawie same babki się wypowiadają

Gość Pedro Rizzo
aburabi - osobiście mnie nie zaskoczyło, ze słyszenia tylko wiem:D ale obiecuję sobie, że kiedyś się tam wybiorę i sprawdzę empirycznie:P

Gość kakozes
podobaja mi sie i niskie i wysokie . Ja za bardzo na wzrost nie zwracam uwagi tylko na twarz . A jesli mi sie twarz spodoba to i dziewczyna też. Nie wazne czy wysoka czy niska

Gość Tres elle
Tak masz racje,bo mi zazwyczaj brakuje tych 5 cm zeby spodnie nie byly za krotkie :) przy rozmiarze 38 :)

Gość wysoookaaaa
haha :D myślę, że to naprawdę zależy od gustu. znam zwolenników słodkich, drobnych kobiet jak i wysokich smukłych blondynek z miseczką d i pełnymi ustami. znam także takich, którzy lubią kobiety wysokie i trochę grubsze, które wcale nie mają tych 'smukłych nóg' tak zachwalanych u osób wysokich.

Gość OkoOko
No cóż, ja mam 175 cm, jestem szczupła, mam dłudie nogi i czarne oczy i jakoś nie czuję, że mam jakieś specjalne powodzenie:)

Gość mała czarnulka
wiec po co dyskutować? ile facetów tyle zdan.

Gość wysoookaaaa
OkoOko, a jaką masz ogólnie cała twarz, sylwetne tak dokładniej? albo... po prostu charakter? :)

Gość mała czarnulka
ja mam półdługie czarne włosy i zielono niebieskie oczy i nie narzekam:) i 167 cm. wzrostu rzecz jasna.

Gość mała czarnulka
nie. Agatka.

Gość kakozes
ja selekcjonuje kobiety według twarzy . No i wazne by nie była otyła .. Jesli ma wiecej niz 70 kg wagi to odpada .

Gość kakozes
a na wzrost nie zwracam rzadnej uwagi ..

Gość wysoookaaaa
kakozes, a jaka dolna granica? :P

Gość ikyugyg
Kazdy ma inny gust, jeden woli wysokie a inny niskie. Z obrazania siebie nawzajem nic nie wyniknie.

Gość kakozes
wiec tak jesli oreiro ma 185 cm a fox ma 160 cm to wybieram oreiro jesli oreiro ma 160 cm a fox ma 180 cm to wybieram natalie oreiro

kobieto współczuje ci że wszytko uzależniasz od upodobań facetów 🖐️ Mam 179cm i nie chciałabym być ani pół centymetra niższa. uwielbiam moje mega długie nogi ( wyglądają dobrze w szpilkach i bez) Nie oszukujmy, wysoka kobieta zawsze zwraca uwagę bo wyróżnia się już na starcie. No i wysoki wzrost dużo ułatwia w życiu np takie pierdoły jak ściągnięcie sobie czegoś z wysokiej półki po dostanie pracy ( polecam książkę pt. "Dziwnologia") Nie mam nic do niskich osób i nie zamierzam ich obrażać jak co niektóre tutaj (🖐️) moja przyjaciółka ma 165 i jest cudowną osobą. dalszą dyskusje na ten temat uważam ze bezsensowną bo są gusta i guściki, każdemu nie da się dogodzić najważniejsze żeby akceptować siebie. Dziękuję za uwagę. Bez odbioru :classic_cool:

Gość wysoookaaaa
właśnie... wysokie kobiety można wyzwać od kobył a niskie od glutów itd. a przecież... WSZYSTKIE KOBIETY SĄ PIĘKNE :P

Gość wiauu
Cichopek ma 158 cm