Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jotka79

Karmienie a zasztrzyk przeciwtężcowy

Polecane posty

Czy wie może ktoś czy jeśli dostalam zastrzyk przeciw tężcowy to mogę karmić piersią. Czy od razu po zastrzylu czy trzeba odczekac jakis czas?

szczerze, niewiem, ale moge doradzic tylko abys np zadzwonila do twojego lekarza czy jakiegokolwiek, i o to zapytala, szkoda ze nie zapytalas w momencie kiedy mialas robiona szczepionke

a kto zlecił zastrzyk ? sama go sobie nie kupiłaś ? wiec trzeba było zgłośić lekarzowi bo w ulotce jest tylko by zgłośic lekarzowi i to on decyduje

Powinność się spytać lekarza czy możesz karmić dziecko po zastrzyku. Napisz jak było jak robili ci zasztrzyk przeciwmężowi bo też miałam mieć zrobiony taki zasztrzyk tylko lekarza zmienił zdanie i nie miałam go zrobionego.

Powinność się spytać lekarza czy możesz karmić dziecko po zastrzyku. Napisz jak było jak robili ci zasztrzyk przeciwmężowi bo też miałam mieć zrobiony taki zasztrzyk tylko lekarza zmienił zdanie i nie miałam go zrobionego.

Powinnaś się spytać lekarza czy możesz karmić dziecko po zastrzyku. Napisz jak było jak robili ci zasztrzyk przeciwteżcowi bo też miałam mieć zrobiony taki zasztrzyk tylko lekarz zmienił zdanie i nie miałam go zrobionego.

jak się robi ten zastrzyk w brzuch to musi strasznie boleć, dobrze że lekarz zmienił zdanie i go nie miałam.