Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak strasznie tęsknie

Piotrusiu

Polecane posty

Gość Piotr przez duże P
nie ma ludzi niezastąpionych , więc zapominam

Gość Ewelllina
prawdziwej miłości nic i nikt nie zastąpi a fałszywki, warte są jedynie wspomnienia...

Gość głos rozsądkuuuuu
a istnieje jeszcze prawdziwa miłość ? bo tu wszyscy tylko wspominają . Czyli nikt nie kochał ?

Gość Ewelllina
głos rozsądku podpowiada mi, że każdy kto zagląda na tematy o miłości kochał a teraz brakuje mu tego stanu uniesienia. To nostalgia za pełnią szczęścia... :)

Gość głos rozsądkuuuuu
czyli Tobie też brakuje ? bo zaglądasz :)

Gość wspomnienie pozostało
jeśli się kogoś kocha ...to się nie zapomina...to się tęskni wbrew sobie...nawet jeżeli z jakiegoś powodu postanowiło się, ze to koniec...a jeśli ktos decyduje, że bedzie następna (to do Piotra )..to oznacza, ze jej nie kochasz...nie kochałeś...dlaczego nie walczysz?

DO PIOTRA PRZEZ DUŻE P zdradz receptę jak się zapomina o kimś kogo sie kocha? chciałabym posiadać taką umiejętnośc. I czego masz już dosyć? czego wystarczy? Meżczyźni zawsze mają tyle mozliwości...a tak latwo sie poddają...potem nie ma odwrotu...czego brakuje tej kobiecie , ze o Nią nie walczysz?

Gość Ewelllina
czasami...:)

Gość głos rozsądkuuuuu
tylko czasami , czyli wyleczona :) nostalgia za jakimś Piotrusiem ? :)

Gość Ewelllina
czasami, to z wrodzonej skromności :P

www.youtube.com/watch?v=F0_mQ3Hx8wY mam nadzieję, ze nigdy więcej.

Gość głos rozsądkuuuuu
też bym chciała ... tylko czasami ;)

Gość oj tam oj tam oj
nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej

szkoda, że nie masz odwagi porozmawiać ...wziąć życia na klatę...:(

Gość Piotr przez duże P
Na jakiej podstawie mnie oceniasz ? . Nie znasz mnie , nie wiesz czy walczyłem czy nie . Gdzie ja coś napisałem że decyduję się na "następną" ? . Kwestię że jej nie kocham , nie kochałem pomijam milczeniem bo nie mam zamiaru niczego tutaj udowadniać , wystarczy że ja wiem co czuję .

Gość co to za choroba?
pikolicie panie! skoro walczyłeś i się nie udało,to albo nieumiejetnie, albo masz tak porabaną osobowość,że się nie da z tobą żyć. Pozostaje jeszcze opcja ,że ona kogoś poznała i to do niego aktualnie wzdycha a ciebie ma gdzieś, choć nie wykluczone, że ryczy właśnie do poduszki, że owy Piotruś tak szybko sobie ją odpuścił, zamiast porwać, wywieźć na drugi koniec świata i posiąść. Kobiety przez sex się zakochuja tra la la :classic_cool: 🖐️

Gość Piotr przez duże P
Chylę czoła , jesteś lepszy/a od Freuda :D

poczytałam trochę tych wypowiedzi... do Piotra przez duże P wszystko jest możliwe...jeżeli Ty kochasz ją..a Ona Ciebie...jeżeli tak jest...to wszystko jest możliwe.

Gość co to za choroba?
ty nie chyl czoła, tylko zrób jej dobrze :classic_cool: przywiązanie i dozgonna miłość gwarantowana:P tylko zrób Jej dobrze a nie tylko sobie:D:P

a co do teorii dotyczącej walki o tę drugą osobę...to moje zdanie jest takie, że najczęściej popełniamy ten sam błąd...nie dbamy o proste sprawy...o rzeczy ważne dla tej drugiej osoby...przecież każdy z Nas chce czegoś innego...dla jednej kobiety radością będą kwiaty...dla innej kolacja..samodzielnie upieczone ciasto (nawet zakalec sprawia radośc) bądz to, ze mężczyna się do niej przytuli i powie wybacz mi, przepraszam...kocham Cie... Jak Wy myślicie?

Gość co to za choroba?
jedno jest pewne - kobiety zawsze chcą czegoś innego niż mężczyźni :( i bądź tu mądry, ale jak świat stary oraz naukowcy twierdzą, że kobiety przywiązują się do partnerów sexualnych. Można wręcz nimi manipulować.

a seks z osobą którą się kocha to jest wspaniałe przeżycie...przelecieć możesz każdą, każdego...a kochasz się z tym który/która jest dla Ciebie wyjątkowy/wyjątkowa...ot skromna różnica:)

Gość co to za choroba?
na pewno kochają bardziej, gdy sex jest udany :) po kobiecie widaćspełnienie, mówi się wtedy, że kwitnie :) nie złość się 🌼