Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak strasznie tęsknie

Piotrusiu

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie jest.... Obracam się jak to napisałaś w towarzystwie samych staruchów,więc sam też pewnie mam demencję,przeprosiłem,nic więcej nie mogę zrobić,jeśli złość nie pozwala na odpuszczenie win,wolna wola,przynajmniej zobaczę ciebie prawdziwą.

Gość gość
Nie pobrazić nic w złości ani by obrazić :( każdy interpretuje jak mu pasuje i jak mu wygodniej,nie będę dziękował za spieprzoną noc,by nie powielać.

Gość gość
Miało być...nie pisałem, :( paranoik się odmeldowuje

Gość gość
piotrek, ile ty masz lat, chyba tyle możesz napisac?

Gość gość
to ja obracam się wśród samych staruchów, dobrze o tym wiesz nie jesteś paranoikiem tylko się pogubiłeś, tak samo jak ja i nie wiemy co między nami jest a nic nie możemy z tym zrobić żeby się dowiedzieć, dlatego sprzeczamy się o pierdoły, nie spałam dziś całą noc

Gość gość
możemy zostać przyjaciółmi chociaż ze względu na wspomnienia, przepraszam Cię za wczoraj:( ta moja zazdrość o Ciebie:( .......nara

Gość gość
Piotrek ma 14 lat dlatego a jego znajoma 12 lat są dziecinni i kłócą się o nic ale oni tak mają.........:(

Gość gość
w sumie pewnie tu nie zaglądasz wcale i to jest jakaś paranoja:(

Gość gość
Nie ma 14 ma 9 lat....do setki :(

Gość gość
Ty się obraź o star**** a ja o dziecinną, czasami się zastanawiam czy mamy równo pod sufitem.

Gość gość
Ja się nie obrażam,chcę to zamknąć kulturalnie,chciałem,nie wyszło,jeśli masz także dobrą wolę zakończmy jeszcze raz...bez wzajemnych pretensji i złościwości,jak kulturalni ludzie,dobrze?

Gość gość
tak widzę tylko myślisz o jednym, ale co mamy kończyć? przecież się nie spotykamy:( a pisanie to przecież koleżeństwo

Gość gość
Nie pisanie,co mam znowu pisać od nowa?

Gość gość
Nic,lecę z tego forum,za stary jestem na takie,jeśli uważasz,że czujesz potrzebę pisania,nie mogę ci zabronić :( chcę abyś tylko wiedziała że ewentualne odpowiedzi będą od podszywów,nie naktęcaj się w złości na mnie,mnie tu nie będzie,muszę się zająć swoimi sprawami,nie chcę się z tobą sprzeczać,nie bede już wpisywał tej całej kafy,do widzenia,trzymaj się.

Gość gość
no dobrze, do widzenia:( chociaż wiem, że to "do widzenia" jest tylko tak napisane, pewnie w innym świecie:( trzymaj się

Gość gość
źle działa kafeteria

Gość gość
Fajnie tańczy

Gość gość
Piotrusiu, jedno Twoje spojrzenie wystarczy, spróbuj spojrzeć na mnie znowu. Odczytam wszystko z Twoich oczu, przecież wiesz. Jedno Twoje drżące słowo mi wystarczy, przecież widzę. Tak dobrze Cię znam, znam Twoje myśli, nie ukryjesz tego. Mam czas, poczekam na Ciebie. Poczekam na Twoje słowa, Twój wzrok, uśmiech. Chciałam, żebyś mnie unikał, żebyśmy się nie widywali, dla naszego dobra. Zawsze dobrze Ci życzę, chcę żebyś był szczęśliwy z nią.

Gość gość
Kucerze tyle podstron a ja pierwszy raz to widzę,jestem tylko kto tak tęskni Wiola czy Ewa, czy inna hmm Piotr :)

Gość gość
Jeśli jesteś adresatem mojej poprzedniej wypowiedzi, to przecież widzisz. Z tymi dwoma imionami pudło.

Gość gość
dziś ją spotkałam w realu, tak miałeś rację jest młoda a ja głupia się łudziłam że ma zmarszczki, ale nie ma ich, co ja zrobię z zazdrości chyba idę utopię w jeziorze ren

Gość gość
Pierwszy raz pisałem i zaciekawiło mnie to, pobieżnie przejrzałem, ciekawy jestem podaj imię .

Gość gość
no, no miałeś rację nie wiem warum I made mistakes your woman have good- looking

Gość gość
ten Piotr musi mieć super charakter, skoro kobieta tak oszalała na jego punkcie

Gość gość
Chciałam, żebyś mnie unikał, żebyśmy się nie widywali, dla naszego dobra. Zawsze dobrze Ci życzę, chcę żebyś był szczęśliwy z nią. Już wszystko napisałam, co chciałam. Adresat i tak tu nie zagląda. Jeśli chcesz, to ty podaj literę nazwiska lub miejscowość. Do imienia Piotr mam sentyment, z wiadomych względów.