Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkie zycie moje,,, kobieta

CZY TABSY DB DLA MNIE, KOCHAM SIE @ RAZY W TYG A FACET NALEGA

Polecane posty

a czy badania ginekologiczne sa naprawde takie straszne? znalazłam likna http://pierwsza-wizyta.za.pl/badanie.html gdzie sa pokazane filmy jak wyglada badanie u gin i jestem wrecz przerazona tymi filmikami.... chyba czuje do siebie obrzydzenie. eh cieszki ten moj los kobiety :)

Przy typowym użyciu tabletki mają większą skuteczność niż prezerwatywy. Poczytaj sobie o tym w jaki sposób chronią tabletki antykoncepcyjne, a robią to jakby na trzy sposoby. Prezerwatywa to tylko blokada mechaniczna dla plemników, czasami z dodatkiem płynu plemnikobójczego. Tabletki przede wszystkim hamują owulację, po drugie zagęszczają śluz szyjki macicy, przez co plemnikom trudno jest wniknąć głębiej, a po trzecie utrudniają zagnieżdżenie się zapłodnionej komórki jajowej gdyby jednak do tego zapłodnienia doszło. Jeśli przyjmujesz je regularnie, uważasz, żeby nic nie zmniejszyło ich skuteczności (leki, niektóre zioła) to szanse na ciąże są bliskie zeru. 100% metody antykoncepcyjnej nie ma.

moj lekarz robil to troszke na opdie..... rdol. taka prawda. nigdy nie widzial problemu w moim nieregularnym cylku, z ciaza bylo wszystko ok a 2 tyg do badaniu porobilam... takze nie wiem jak bedzie wygladalo badanie u lekarza ktory faktycznie bedzie staral sie mi naprawde pomoc.

Gość www.znanylekarz.pl
poszukaj na tej stronie innego ginekologa z Twojej okolicy, ktory ma dobre opinie wsrod pacjentek. To wazne, by miec dobrego lekarza, a nie takiego, ktory olewa badanie.

Gość dlatego idzie do innego
dla 6 razy? nie warto! rozwalisz sobie cykl