Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiikkkeeeaaaaaaaaaaaaaa

Spotykam się z chłopakiem z litości

Polecane posty

"Ale co mam mu powiedzieć? Że jest nudny? Chciałabym go jakoś zniechęcić, żeby to on ze mną zerwał. Ale nie mam jak On jest taki dobry i miły..." Nie ściemniaj. Bądź szczera.Daj mu jasno do zrozumienia, że związek Cię nudzi. Zerwanie zawsze boli, więc niezależnie od tego, co powiesz i tak będzie mu przykro. Ale nie wymyślaj idiotycznych historyjek. Musi zrozumieć, że nie powinien sobie robić żadnych nadziei na przyszłość

iiikkkeeeaaaaaaaaaaaaaa jeśli na prawdę go bardzo lubisz i szanujesz - powiedz wprost. Delikatnie, że to nie to, że nie jestes do końca szczęśliwa, że nie czujesz się na siłach, by dać jemu to szczęście (Twoje niezawodolenie w związku wyszłoby prędzej czy później)... Takie rozmowy sa zawsze trudne. Ale trzeba przez nie jakoś przejść. Może dzięki Twojej szczerości chłopak wyciągnie wnioski i coś zmieni w sobie, na coś bardziej zwróci uwagę, by następny jego związek nie rozpadł się rózwniez przez nudę/rutynę.

"że to nie to, że nie jestes do końca szczęśliwa, że nie czujesz się na siłach, by dać jemu to szczęście (Twoje niezawodolenie w związku wyszłoby prędzej czy później)..." Gówno za przeproszeniem.... słysząc takie brednie ma ochotę się pochlastać, bo nie wiem o co dziewczynie chodzi.... To takie "należymy do innych światów"(i tak ze mną zrywano). o jakie światy chodzi??????? Faceci lubią konkrety. Jeśli nie chcesz go urazić, nie mów, że ON jest nudny, tylko, że ZWIĄZEK jest nudny....że niewiele się dzieje, a Ty szukasz czegoś bardziej emocjonującego. Nie słuchaj dziewczyn, które nie wiedzą, jak zrywać z facetem. Posłuchaj faceta, który wie co najmniej boli.

Gość Pakuje sie na trzecia
A ja - trzy lata sie z nim "spotykam", nie jestesmy w zwiazku, sypiamy ze soba, od poczatku mowilam mu, ze to nie ma sensu, co mi przeszkadza, ze nic z tego nie bedzie. Juz 3 razy dla jego dobra urywalam kontakt... a potem on mnie zawsze ublagal. On zgadza sie na wszystko... bylebym byla w poblizu. :O