Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Blowww,vodka,proszek,niedziel itd. SIEMA

Polecane posty

co u Ciebie? widzialam Twoj pierwszy temat po powrocie, ale juz Cie nie bylo, wiec uznalam, ze nie bede pisac sama do siebie.

wiem, ze napisalas w piatek, w sobote mnie nie bylo, bo demolowalam wies, a w niedziele Cię zaś nie widzialam. Tez mam okres :O

Proszek, zwialam, bo nagle zapadła cisza i stwierdzilam, ze co bede siedziec sama. Ale czytalam Twoje dwa ostatnie posty, zawsze rano wracam do naszych tematów na wypadek gdyby jeszcze sie ktos odexwal i mial cos ciekawego do powiedzenia.

wiecie ze dzisiaj piwa nie piję.. :O ale to dlatego, ze juz balam sie nawet wspominac przy moim, że mam ochotę :D i w koncu nie kupilam.

eee Proszek teraz to ja nie wiem gdzie ten temat się zapodział :P ale ja juz nic nie odpisywalam.

Proszku, chyba faktycznie bylas wczoraj pijana :D Nic. Wszytko stoi w miejscu, ale z kazdym dniem coraz bardziej się utwierdzam, ze przekonaniu, ze musze pewne etapy w swoim zyciu skończyć i rozpocząc nowe. Do psychologa pojde moze na początku października.

Nie denerwuj mnie, to ja taka byłam dumna z siebie że wytrzymuje a ty mnie tu :O ;). Cieszę się. Ja dzisiaj byłam w pracy, dom nic nowego ;) A znak na rynku nadal stoi :D

specjalnie dzisiaj po robocie zrobilam rundkę, zeby zobaczyc czy stoi jeszcze, ale już go nie ma :classic_cool: jeszcze kilka imprez, a wies zostanie ogołocona ze znaków drogowych :D

mialam wlasnie pisac, zeby niedziel sie odezwal jak bedzie, chociazby zeby napisal ":(" bo blowwww z pewnościa napisze jak sie pojawi na kafe.

Na ognisku kuzyn mojego chlopaka pokazywał mi rysunki swojej dziewczyny (niestety mieszka az nad morzem), ktora tatuuje. Co prawda jak narazie amatorsko, ale jej rysunki byly niesamowite, przepiekne. Bylam pod ogromnym wrażeniem jej talentu. Jeden rysunek i milion szczegółów, a wszystko było rysowane z głowy. Tylko troch dupnie, bo tutaj przyjedzie dopero w styczniu, a jeszcze to nie pewne. Ale mysle, ze jej nie balabym się dac wytatuować. Miala nawet na jakis kurs tatuowania za granice jechac. Przynajmnniej wzielaby połowę mniej.

vodka nie bój się :D mi też tatuaż robił kolega :classic_cool: a u mnie? hmm no u mnie.hmmm nie wiem no w sumie nic :)