Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Blowww,vodka,proszek,niedziel itd. SIEMA

Polecane posty

Pierwszy tatuaż to ja miałam z gumy do żucia ;) mnie sie wydaje,że lepiej ,w sumie raźniej :P

Proszku, ale to byly jej projekty, ja calkiem cos innego chcę. Fakt, obiecalam, ze nigdy nie pozwolę sie wytatuowac osobie niewykwalifikowanej, ale widac, ze dziewczyna się zna na rzeczy i ma wielki talent. Poza tym wlasnie dochodzi tez kwestia finansowa.

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A Am a A Aa A Aa A A A Aa A A Aa Aa A A A A mam a A A Am a ma sasza A Sasa A A Ma aa A Am a A A A A A A A A Am aa am A A A A A Sasza am a A A A Sasa A A Aaa am A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A W A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am am

tez pamiętam, te zajebiste dziary z chipsów, gum do żucia, albo BRAVA :classic_cool: juz wtedy wiedzialam, ze kiedys na pewno zrobie trwały tattoo.

oh bravooooo :D hahah kiedyś namiętnie kupowałam :classic_cool: o Boże czego ja kiedyś nie robiłam :D nawet miałam dready :classic_cool: no w sumie to 3...ale miałam :D!

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A Am a A Am a anonim a A A A A A A A A A A A A A A A A Am a Am a A A A ma Am a am a A

Proszku mnie moj tatuaż na pewno grosze by nie kosztował. Kiedyś wstapiłam przy okazji do studia i to w dodatku nie jakiegoś rewelacyjnego i za tattoo, ktory pokazalam babce naliczyła 400 zł. A teraz chcę trochę inni, motyw ten sam, ale bardziej rozbudowany, wiec pewnie kosztowałby mnie więcej. Oprocz wilka chcialabym tez jeszcze inny, wiec konkretnie bym się wykosztowała :D blowwww, chcialabym sobie Ciebie wyobrazić z tymi dredami,a le nie wiem niestety jak wyglada Twoja twarz :P

Gość jvfdvbb
A A A A A Adam a A A A Adam aa A A A A Sms Adam a A A A A A A A mam a Sms Aaa adma Sasza Sasza Warszawa A A Am a A A A Aa A Am smaczna A A A A A A A ma A A Am aa A A A A A Aa A A Am a A Am a Aaa A Aa A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A Am aa Adam a A A Am aa A A A A A A Am a A A A A A Aa A A Aa A Am w A A A Aa A Am a Aa A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A A Am aa A A A Am a A A A A A A A A A A A A A Am am a A A Am a A A A Am a A A A A A Am a A A Am a Sasa A A A A A A A Am a A A Am aa Am a A A A Am am a A A A Am a A A A A A A A A A Am aa A Aa A Am a A Am am a A A Aa am a Aa A am am am a A Am am a Am a A A Am a am a A A A A A A A A A Aa A A A

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A

bardzo chętnie vodka ale wybacz bo w dalszym ciągu nie mam kabla,pokłóciłam się z matką i nie mam zamiaru jej odwiedzać (co i tak zdarzało się rzadko) więc kabel będę musiała kupić :D btw. jestem prawikiem po 40stce,nie zapominajcie :classic_cool:

nosz kurwa jak tepym durniem trzeba byc, zeby nakurwiac w kolko jakies chuj wie co :O

to wyzej bylo rzecz jasna do tego zasrańca blowwww, to chyba jakas kłótnia konkret, coo ? to zapierdzielaj to tego sklepu jak najprędzej i kup ten kabel, bo na pewno Ci się przyda. Bede musiala Cię chyba jakoś siłą zmobilizować, bo inaczej to widzę, ze nic z tego nie będzie :D

chcę Cię blowwww rozprawiczyć, a muszę wiedzieć jak wyglądasz, skoro mamy się umówić na seks. Lubie starszych panów :classic_cool:

W zasadzie to ja mam dwa kable, wiec moę Ci podesłać jeden blowwww :D Ale ja mam ten uniwersalny usb.

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A Am a Ma A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A Aaa A A A Adam a A A A A A A A A A A A Am a A A A Am a A A A A A Aa A A A A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A Adam a A Am a A A A A A A Adam a A A A A A A A A A Am am a A Am a A A A A A A A A A am a A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A Am a A A A Ściskam a A A A A A A Am aa A A A A A A A A A A A a A A Aa A A A A A A & A Am aa Am a A A A A A A A A A Am am a Am a Aa A Ściskam a A A A A A A A Proszek mnie tego nauczył A A A A A A A A A A A A A Aa A A A Aa A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A Proszek mnie tego nauczył

w zasadzie blow to ja z moją tak samo, ale chyba nie na tyle poważnie, zeby się nie widywać. z reszta cieżko byłoby, bo mieszkamy w jednym domu. Przypuszczam jednak, ze niedlugo moze się to zmienić i wiele rzeczy, ktore zamierzam zrobić mogą się jej nie spodobać :) tak jak i ojcu.