Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłamana-ja-86

Blowww,vodka,proszek,niedziel itd. SIEMA

Polecane posty

Gość jvfdvbb
Proszek tak rizpizdza tematy A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A W A A A A Am a A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A Adam a A A A A A A A A A A Am adam a A A A A A A adam a A A Adam am a Am adam am am a Am aa A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am am aa A A A A A A A A A A A A A A A Am a A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A Aa A A A A A A A A A A A A A A Aa A Am a A A Am a A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A Proszek tego uczy A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Proszek tego uczy

ja poki co odpuszczam dla świętego spokoju, ale zaczynam mieć dośc tego, ze chcą się wpierdalac w każdą sferę mojego życia i traktują mnie jak dziecko. pewnego dnia mogą mocno pierdolnąc o ziemie i się obudzić, ale wtedy mnie juz tutaj nie będzie.

Gość jvfdvbb
Proszek się wpierdala A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Adam a A A A A A A Am a A A A A Adam a A A A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A Adam a A A A Am A A A A A A A A A A A A A A A Adam a A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A To za proszka A A A A A A A Sms A A A A A A A A Adam a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aaa A A A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A To przez proszka A A A A A A a A A ma A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Proszek tak robi A Aa A Adam a A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Proszek tak robi

Gość jvfdvbb
Powtarzam, to przez proszka A A Aa Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ma A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A Am a A A Am am a A Am a A Am a Aa A A A A A A A A A A A A sam a Ścian a am aaa A sms A A A A A A A A A A A Am a A A A A A A A A ma A A Am a A A A A A A Aa ma A A A A A A A Aa A A A Am a A A A A Am a A A A A A A A A A A A A A A A A A A mam abs A A A A A A A A A A Aaa mam aa A Aa A A A A A Am am a A A A A A A Am am a A A A A A A A A A Am a A A A Sms A A A Am a Am a Jak A A Aa A A A A ma Adam aa A A A ma A A A A A A A A A ma A A Am a Am a A To za proszka Jak Kuba Bogu...

Gość jvfdvbb
Ja też ;) Kara za proszka musi być

Gość jvfdvbb
Nie wpierdalaj się gdzie cię nie chcą to i twoje tematy nie będą ruszane, czy to tak trudno pojąć Proszek?

Gość jvfdvbb
Widzę, że nie dociera

Gość jvfdvbb
Koleżanki poszły spać, a mogło być tak fajnie gdyby nie Proszek :(

Gość jvfdvbb
I tak już będzie zawsze, wpierdolisz się z butami w mój temat to nie dam ci żyć w tematach których ty się udzielasz, jasne?

Proszek, jestem, tylko zapatrzylam sie w TB. a kolor niebieski :P znaczy taki mleczno niebieski. Sama nie wiem :O w zasadzie to mi się nawet nie podoba..

Gość jvfdvbb
No to lecimy A A A A A A A A A A A A A Aa A A A A A A A A A Am w A A A A A A A A A A Aaa Sasza A A A A A A A A A A A A A A A A A Sasa A A A A A A A A A A A A Am a A A Am a A A A A A A A A A A A Aa Am am A A A A A A Am a A A A A A A A A A mam a A Sasa Aa A A A A Am a wsiadłam a ma A A A A A A A A A A A A A Am am a A mam a Sasa A A A mam a A Aa A A A A A A Am a

Gość jvfdvbb
Aaa A A A A ma A A A A A A A A A A ma A A A Aa A A A A A A Am a A A A a Am a A A Am aa A Am a Am a Sms aa A A A A A A mam a A Znam amanda ma A Adam a annan a Warszawa A A A A A Aaa adam ma a A A A A A A Am a A A Aa ma Am a

:D podziwiam za wytrwałośc. chce Ci się nawet siedzieć na tym temacie i non stop kontrolować ?

Gość jvfdvbb
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ma A A A A A A A Aa A A A A A mama ma mam a A A A A A A A Am am a A A A A A A A A S.a A amman a A Aa Am A A Amman a A Sms a A A mangostan wsiadłam a A A A A A A Am amanda Amanda Aa sms aa A A A A Sasa am a A A Am a A A Am a

Gość jvfdvbb
nie chce mi się :( ale gówniarz nie będzie psuł komuś tematów

Nie przeszkadzasz mi, możesz sobie spamować nawet i całą noc ;). Vodka niebieski? Ja ostatnio zrobiłam sobie tipsy z takim zielonym kwiatkiem ;). Nie wygodne to w cholere. Trzeba wiecznie uważać :O. Vodka, często robisz coś dobrego do pracy, może i dzisiaj poczęstujesz ;)

Gość jvfdvbb
Wiele A A A A A A Aa A A A Amanda A Mama A A A A Sms Amanda aaa A A A A Sasza A A A ma A ma A ma A ma A A ma A Aa A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Am a Am a A A Aa A A A A A A A A A

ja się przejmuje bo w niedziele przyjeżdża z Włoch moja siostra.. Jade ją odebrać z lotniska. Nie jest taka całkiem "normalna" więc nie wiem jak to się wszystko ułoży..