Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiktNIEwiedział

12Skizto jest pytanie!

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział

Możesz wstawić jakieś inne zdjęcie??please please please

Gość NiktNIEwiedział
A no nie wiedziałem akurat wiesz,bo to takie fajne jak się zmienie image i w ogóle no na tym zdjęciu jesteś taka tajemnicza...y zmienisz?i tego nie wstawisz już nigdy?przesądzam?

Gość NiktNIEwiedział
Tylko nie mów tego,że nienawidzisz mnie!nie widziałem innych Twoich zdjęć

Gość NiktNIEwiedział
Może być numer telefonu?nie mam e-maila

Gość NiktNIEwiedział
Łooo!wielka szkoda ale chociaż zmienisz?jak chcesz pozdrawiam

Gość NiktNIEwiedział
Pojawił się kolejny idiota

ta fota ma w sobie tyle niewinności, ze nie wiem czy ktos by pod nią sobie zjeżdżał :D

Gość NiktNIEwiedział
Czy nie zajarzyłeś,że Ciebie tu nie powinno być?a?heej 12skizto skąd jesteś?masz absztyfikanta?

Gość NiktNIEwiedział
Zawsze staram się wyprzedzać o krok!widziałem Twoje inne zdjęcia i właściwie to oto mnie chodziło...na tym zdjęciu jesteś poważna a widziałem już takie z Twoją pogodną buzią i takie wstaw na dzień dobry

nie chce kombinować z fotami. To jest od początku i będę je tu trzymać jeszcze długo :D

Gość NiktNIEwiedział
Dokładnie 'tyle niewinności' i taka zostanie dobra...kiedyś pewnie zmienisz jak nadejdzie odpowiednia chwila...Teraz chciałbym zadać Ci pytanie może równie delikatne i dyskretne już ktoś zadał ale teraz moje 5minut,więc jeśli mogę...co sądzisz o życiu??takie poważne jak Twoje zdjęcie

O życiu? Cóż uważam, że jest to pewnego rodzaju wyzwanie w którym chodzi o to by wyznaczać sobie cele, stawać się coraz lepszym zarówno duchowo jak i intelektualnie. Kurczę nic innego mi do głowy nie wpadnie. Dawno nie używałam mojego mózgu, wiec jeśli moja odpowiedź nie jest satysfakcjonująca to bardzo mi przykro.

Gość NiktNIEwiedział
Tak żyjesz,bo żyjesz?robisz co chcesz?to co wszyscy mogą,mogli czy będą mogli?po co żyjesz?bez filozofi tylko tak bez zastanawiania...po co żyjesz?jak sądzisz?Dziwny jest ten świat!Jestem pełen podziwu,że tak ochoczo piszesz...Czy powinniśmy coś konkretnie zrobić w życiu doczesnym?co? będąc szczerym nie mało kiedy zwraca ma się świadomość,że można przekroczyć bariery?przecież jesteśmy tylko ludźmi

zyje po to by osiągnąć swoje cele :) myślę, że nie ma po co dyskutować o tym co powinniśmy, bo nie musimy nic...

Gość skizto wiem o wiek
kobiet sie nie pyta ale moze zrobisz wyjatek i pochwalisz sie ile masz latek? :classic_cool:

Gość NiktNIEwiedział
Wierzysz w Boga?co jest dla Ciebie najważniejsze ?nie jesteś śpiąca?przepraszam bardzo?

Mam 16 lat. Sama nie wiem. Myślę, że chyba wierzę, bo jednak są momenty w moim życiu kiedy uciekam do wiary. Śpiąca nie jestem :) Noc jest najlepszą porą dnia.

Gość NiktNIEwiedział
Jesteś jeszcze młoda a doświadczenie zmienia człowieka...słuchaj tudzież czytaj jakie masz relacje z rodzicami??

Gość ex prezes wertyp
ja ci moge dac maila.

Gość NiktNIEwiedział
Obiektywna opinia jest dobra,proszę szczerze...wyobraź sobie sytuację gdy ktoś się w Tobie zakochał na zabój,to dziwnie skomplikowana legenda...owa ukochana osoba ma drugą połówkę,nie myśli o ślubie,seksu oczekuje od Ciebie. Co o tej osobie sądzisz?to tylko pożądanie fizyczne-seksualne?y jesteś dziewicą?

Gość ex prezes wertyp
ocenie cie z wygladu. ja tutaj bylem kiedy gwiazda, mozesz mi zaufac. mialem tez fotki innychn stad.

Myślę, że prędzej, czy później druga osoba będzie chciała zobowiązań lub pewności, ze nie ma tej drugiej. Takie układy są według mnie złe. Człowiek musi odpowiadać za swoje czyny i dokonywać wyborów. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka.Jeśli ta osoba nie jest w związku to takie pożądanie fizyczno-seksualne nie jest złe. A na tematy mojego dziwictwa lub braku się nie wypowiadam :classic_cool: