Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiktNIEwiedział

12Skizto jest pytanie!

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział
Agnieszka??

Gość NiktNIEwiedział
Słyszałem taką piosenkę,która nie daje mi spokoju...jest to anglojęzyczna wersja taka żywa wesoła i dziewczyna nadużywa słowa 'man' kurcze ?

Gość NiktNIEwiedział
Cze za mało szczegółów?mm może ją lubisz i to Ci wystarczy...

Gość NiktNIEwiedział
Usłyszałem ją w lipcu, w-zetce,i w tej piosence wokalistka po prostu zachwyca się jakimś panem...no nic trzeba zacząć częściej słuchać radio...nie wiem dlaczego ale przeczuwałem iż możesz wiedzieć:-Pjak dowiem się więcej,będę się cieszył

Gość rttrryreyer
Brzydka może nie, ale przeciętna i szukasz pocieszenia na Kafe, wstawiając takie właśnie foty :D

Nie szukam pocieszenia. Przeciętna? No raczej, że tak. Jakbym wyglądała jak Kim Kardashian to bym się uważała za ładną!

Gość rttrryreyer
Dlaczego w takim razie nie wstawisz normalnej foty? :D Takiego mugshota powiedzmy? :D

Ta fota jest normalna przecież :O Ja ją bardzo lubię Niedługo odbieram plakat z nią! Jak chcesz to dla Ciebie zrobię jeszcze jeden! :P

Gość rttrryreyer
O matko, powiesisz sobie na ścianie plakat z własną paszczą? Cóż za próżność :) Normalna nie jest, prawie nic na niej nie widać i założę się, że rzeczywistości wyglądasz o wiele gorzej :D Na jednej z fot było widać cię więcej no i ten tego, wiesz :classic_cool:

Twierdzisz, że jestem gruba? Akurat na focie z tamtego okresu trenowałam już 4 rok siatkówkę także To moja mamusia je zaniosła do fotografa :D:D Skoro jej się podoba i uważa, że powinna gdzieś wisieć w większym formacie to jest to miłe :D:D

Gość z szacunkiem do Ciebie
skizto, ale dla każdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze, chocby bylo strasznym pasztetem.

Akurat moi rodzice wytykają mi każdą wade i mówią co powinnam w sobie zmienić. :D

Gość NiktNIEwiedział
Najważniejsze to pokochać siebie takim jakim się jest i później tę miłość ofiarowywać wszystkim dookoła.Agnieszka jesteś naturalna i ładna,kwestia gustu zresztą.Słyszałas to już pewnie nie raz, nie dwa-wnętrze przecież jest to co mamy najcenniejszego

Gość rttrryreyer
"Twierdzisz, że jestem gruba?"\ Ja mówię tylko o twarzy :D Ale skoro o tym nagle napisałaś to coś w tym jest ;) Swoją drogą, jesteść dość głupiutka jak na swój wiek

Myśl co chcesz! Ja mam teraz poważniejszą dyskusję. Jestem zdenerwowana i jakiekolwiek wyprowadzanie Ciebie z błędu nie jest dobrym pomysłem. Możesz oceniać jaka jestem na podstawie paru zdjęć i postów na KAFE. Uwierz mi, nie staram się tu pozować na inteligentną. To tylko sposób na nudę.

Gość Wyrozumiale - Wspaniale
Polecisz coś fajnego?

Gość Wyrozumiale - Wspaniale
Pewnie się uczy:O

Gość fdsfds
masz 16 lat , e to bardzo młoda jestes . Pewnie dziewica ..

Gość htghhh
yy a co robi lookrecja na twoim fotoblogu ??

Miałam tam dla niej notke z życzeniami, ale usunęłam, bo oglądalność była tak duża, że nie chciałam, aby to poszło w świat!

Gość htghhh
i to ma niby wyjasniac, dlaczego masz fote lukrecji na wlasnym fotoblogu,obok swoich fot?? eh.. ja to sie nie znam na tych fotofejsach itd

12Skitzo, a co ja mam zrobić jak się całe gimnazjum ze mnie śmieje? :( poradziłaś tamtej dziewczynie w jednym temacie, poradź może i mnie coś :( no wszyscy się ze mnie śmieją, ja już mam dosyć :(