Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiktNIEwiedział

12Skizto jest pytanie!

Polecane posty

a co to ten bajer? nic nie wiem pocałuj mnie w dupe żadnej foteły nie będzie. tylko dla zaufanych użytkowników :classic_cool:

nie no mam teraz przedziałek na środku głowy, więc widać całego mojego fejsa :classic_cool: jak zrobie to wrzucę, serio.

Gość o kurde to jakby o mnie
czy ktos moze potwierdzic lub zaprzeczyc legende ojej zezie? :classic_cool: szymamanoaomcos tam ? :) moze ty ? :)

szymanamon a nie wystarczy że skizto Ci wejdzie w doope ? 😭 ? :classic_cool:

ee tam chrzanisz :classic_cool: przeciez ona gruba yest :classic_cool:

Cholera dalbym sobie łeb uciac ze juz gdzies to zdjecie ktore masz w stopce widzialem...hmmm... ide zajarac moze sobie przypomne

Lepiej szukaj, bo mam nadzieje, ze nikt nie wykorzystuje mojego wizerunku :P:P Dobra gruba, zezowata, z defektem połowy twarzy co tam jeszcze było? kto pamięta? :D:D

Nie jestem aktywny i omijają mnie nowości. Prosiłbym o przypomnienie zdjęc które się przez to forum przesunęły gdyż jestem ciekaw. I basta.

mam jedno ale nie chce mi sie wstawiac za pózno jest :p

photoblog.pl/sugarbomb dobra macie lepsze to niż żeby zaraz wpadły jakieś przeróbki :O

Wyglądasz nawet na mniej niż 16 przez ten niewinny wygląd. O i zdjęcie Lukrecji jest wraz z jej komentarzem..ta to metamorfozę przeszła :D

serio? normalnie tzn. na zywo każdy twierdzi, ze jestem starsza od Lookrecji :) Na zdjęciach wychodzę wyjątkowo niewinnie, ale podoba mi sie to :classic_cool:

Gość o kurdena tej w niebieskiej bl
uzie masz podkład? bo strasznie nienaturalnie pomarańczowa cera wyszła

Mam,ale to kwestia oświetlenia. Bo np. na innych fotach jestem bardzo blada, a odcień mojej skóry nie zmienił się :P

Gość o kurdena tej w niebieskiej bl
nie sa do siebie podobne nie przesadzaj

Siostra? Akurat my jesteśmy kontrastem! :D Zawsze się z tego śmiejemy :P Jedynie charaktery podobne :D

Tak ale to się często zdarza w rodzinach. Stąd taka myśl :) A z charakterów..hmm. Za mało czytałem Twoich wypowiedzi aby stwierdzić jaki masz charakter. Natomiast Lukrecja bardzo się zmieniła

No to ciężko powiedzieć. W żadnym wypadku jej nie oceniam ani jej zmiany ale średnio lubię jej teraźniejszą wulgarność. Może to taki image tylko albo ja źle odebrałem pare z jej tekstów?

Myślę, że nie ma już tyle cierpliowści do kafe co kiedyś. Więcej na jej temat się nie wypowiem, ponieważ nie lubię tego robić bez poprzedniej konsultacji z nią :P

Ja też nie lubię obgadywać chociaż nie mam nic złego na myśli więc czuję się usprawiedliwiony :p I moim skromnym zdaniem raz została bardzo niesłusznie skarcona jako jedyna choć osób działających było o wiele więcej przez co jej trochę współczuję. Ale pieprzyć internet i forum. A więc, skoro charaktery macie podobne to mam się Ciebie obawiać? I miałaś na myśli jej charakter obecny czy poprzedni?

Raczej obecny. :P Obawiać? Nie! Jeśli ktoś jest dla mnie miły to to odwzajemniam. Czasem reaguje zbyt impulsywnie, ale z tym walczę! :D

Impulsywność i wyolbrzymianie to nie są cechy obce przynajmniej większości kobiet więc póki co nie odstajesz od przekroju poprzecznego społeczeństwa. :p Co do drugiej linijki Twojej wypowiedzi to mam podobnie a pomimo to na kafe byłem w większości miły..przynajmniej tak mi się wydaje! Szok, co nie?:p

Gość NiktNIEwiedział
Hej 12skizto...już mi się pakiet skończył a drugiego nie mogłem wykupić,spróbuj później,spróbuj później...takie też odniosłem wrażenie,że jesteś spoko ogólnie,niektórzy to szukają wrażeń na siłę...bądź miła-tak trzymaj.Chciałem Ci podziękować za to iż poświęciłaś swój cenny czas na taki oklepany temat,jak Twoje(tajemnicze) zdjęcie... Polecam - Tede - jakby jutra miało nie być!fajny refren w wykonaniu płci pięknej