Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxOn

nie mogę sie otrząsnąć po koszmarze który mi się przyśnił -może on coś znaczyć?

Polecane posty

Gość xxOn

Aż głupio mi o nim pisać, ale po obudzeniu się, z trudem było mi powstrzymać wymioty. I ten sen wydawał się prawdziwy.. W ogóle nie mogę o nim przestać myśleć. Śniło mi się, że gwałciła mnie jedna z najbliższych osób z rodziny. Nigdy nie miałem z tą osobą dobrego kontaktu, ale żeby coś takiego... Też macie czasem takie chore sny?

Gość kamilla1005
oj mamy mamy... :/

Gość xxOn
dobrze chociaż, że nie jestem jedyny.. ale, cholera, jeszcze gorzej czuję się teraz w obecności tej osoby, tym bardziej, że ta osoba chyba to zauważyła..

Ten sen może być tylko przenośnią. Czy ta osoba zmusza Cię do czegoś ? Czy psychicznie Cię dominuje dręczy ? Ile masz lat ? Czy to był twój Tata czy Brat ?

Gość o ile dobrze pamietam to
a moze ta osoba cie kiedys molestowala i wyparlas to ze swiadomosci, i teraz koszmar wraca we snie?

Gość ddsssss
mi sie miesiąc temu snilo ze gwałcicł mnie mój ojciec, ja sie przebudzilam o pierwszej to sie rozryczalam, trzeslam sie jak galareta, i dwie doby nie spalam, 50 godzin nie spalam, tak to przezyłam :(

Gość xxOn
Mam 18 lat. I to był mój ojciec.. Jak wspomniałem, nasze relacje nigdy nie były za dobre, tzn. mieliśmy, wciąż mamy słaby kontakt - minimalna ilość rozmów, zero wspólnych wyjść itp...

Gość ddsssss
u mnie to było tak realne ze bylam swiecie przekonana ze to byla prawda, strasznie niestety to przezylam, to było takie prawdziwe :o

Gość jgjjhnn
ta osoba wywiera silny wplyw na ciebie ,w zreczny sposob manipuluje toba i podejmowanymi przez ciebie decyzjami,a ty ,chociaz ci sie to nie podoba w duzej mierze jej na to pozwalasz dla sw spokoju a wcale nie wychodzi ci to na dobre,sen mowi otrzasnij sie i zacznij zyc zgodnie z tym co czujesz ,odsun od siebie osobe ktora wywiera taki nacisk ,zaczn sie ogarniac i swoje zycie uporzatkuj a wszytko bedzie ok

Gość xxOn
o ile dobrze pamietam to , niemożliwe... niby jak można zapomnieć coś takiego..? jgjjhnn, manipuluje? sam nie wiem.. raczej go nie obchodzę, więc ma on gdzieś moje decyzje... chyba, że o czymś nie wiem. ddsssss , też byłem przekonany, że to prawda, to było dziwne uczucie.

Nie chcę Cię straszyć, ale jest małe prawdopodobieństwo że mogłeś być molestowany. jednak w snach, osoba którą widzisz nie zawsze (przeważnie nie ) jest tą samą co w życiu. Wiem że to trudne ale pytaj siebie i spokojnie analizuj, czy to możliwe żeby coś podobnego zdarzyło się naprawdę. Ten sen może być obiciem faktycznego gwałtu, ale też może być przenośnia (przemoc fizyczna). Jesteś gejem ? Masz ustabilizowaną orientację seksualną ?

Gość ddsssss
jak skolei doznalam przemocy fizycznej od ojca, lecz nie seksualnej to wiec dlaczego taki koszmar mi sie snił?? :o :o

Gość xxOn
JacekJ, nie wydaje mi się, żeby coś takiego mogło się zdarzyć.. ale przyznam, że w pierwszej chwili gdy się obudziłem, byłem pewien, że coś takiego jednak się stało. Przemocy fizycznej nie było. I nie, nie jestem.

Gość kuleczka :)
bardzo to ciekawe...sny to glos podswiadomosci, ale glos niedoslowny raczej. za bardzo sie nie znam, mysle ze jacek idzie w dobrym kierunku myslowym:) to musi miec naprawde duze znaczenie jesli az wymiotowales...

Podświadomość mówi Ci i przemocy. Wstręcie, naruszeniu twojej osoby, naruszeniu granic. Nie wiemy jakiego typu to przemoc, kto Ci ją zadał, kiedy ona nastąpiła (następuje). Musisz sam to rozszyfrować. Dobrze, że tego nie wypierasz. Może przyjdą kolejne sny. Idę spać. Dobranoc.

Gość xxOn
Może przyjdą.. chociaż szczerze, wolałbym nie. Dziękuję za odpowiedzi.