Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MadziurA_

u niego ciągle nocuje ta blondynka!

Polecane posty

Gość no to jak dizsiaj rano
to pewnie blondyna kogos ma, a ja sie dowiedzial to zeby zachowac przed nia twarz tez udaje ze cos bzyka na boku

Gość bez sensu!!!!!!
albo robi sobie faktycznie z Ciebie jaja... albo nie wiem co :/ może chce Cię tak do siebie przekonać żeby już było dobrze, blondi była ale zdjęcie dodał... skoro miał zawsze powodzenie na pewno wiele rzczy um,ie rozegrać

Gość bez sensu!!!!!!
powiedz żeby usunął zdjęcie i gadaj z nim normalnie ale już na żadne zbliżenie z nim nie pozwól!!!

Gość hhhhhhh
i co jak rozwinela sie sytuacja?

nie rozwija się... zdjęcie jest, wszyscy gratulują w komentarzach a on jak się nie odezwał tok się nie odezwał...

Gość hhhhhhh
ja bym go zapytala o ..j mu chodzi... jak z nim pogadasz to daj znac co i jak:)

Jaka fajna tragikomedia:) ciekawe czy bedzie happy end?? Choć ta blondynka na noc to chyba jedno znaczy i świadczy jaki to jest facet! Hahaha:-D

on jest nienormalny... powiedziałam mu że ma to usunąć albo zmienić opis zdjęcia bo przecież nie jesteśmy razem a do, że wszystko wskazuje na to, że chcę z nim być więc czemu mamy nie spróbować... powiedziałam że chciałam ale już się rozmyśliłam i zaczęliśmy gadać... to dziewczyna która poznał na imprezie, uprawiali kilka razy bezinteresowny seks ale gdyby kogoś miał od razu by z tym skończył. Powiedziałam mu to szukaj kogoś powodzenia:( Trochę boli ;(;(;( ale jestem z siebie dumna, że tak mu powiedziałam...

Gość pestka w śliwce
brawo!

Gość jbniguhrgnbku
wszystko wskazuje na to, że chcę z nim być więc czemu mamy nie spróbować... łaskawca:) pewnie jeszcze się bardzo zdziwił, gdy nie wykazałaś entuzjazmu.

Gość a wiesz coooo ... mlunie
" A on ze stoickim spokojem: dlaczego mam ci się tłumaczyć, przecież nie jesteśmy parą... a ja, że myślałam że między nami coś zaiskrzyło a on że pogadamy potem, jest 5 rano... wyszłam z jego pokoju bo już czułam, że bedę beczeć a nie chciałam przy tym idiocie," idiotka to ty sie okazałas a nie on

on na pewno jest ciężko chory, a ta dziewczyna to pielęgniarka i czuwa, czy nie umarł w czasie snu :classic_cool: tak sobie to tłumacz :P