Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

co sądzicie o tym, że w Holandii...

Polecane posty

tak myślę duzo ludzi odeszło od katolicyzmu bo po Adolfie Hitlerze uważają, że Pan Jezus wcale nie umarł na krzyżu tylko po prostu sie powiesił. A w Ewangelii napisali, że Judasz się powiesił, a to on się powiesił bo nie było pistoletu i tego krzyża wcale nie było i tyle. Że to miało być, ale chyba nie było i tyle. Bo powinien w siebie strzelić jak Adolf a on wziął i się powiesił. i to było samobójstwo a KK pieprzy, że tak napiszę. I z tego własciwie każdy ksiądz w holandii jest ateistą i tyle :(

A to się zastanowie co dalej bo brata mi chcą dalej wylać z pracy, a ja mam siostry i tyle. Bankierki dwie i tyle. A to postawię na nie i poczekam jeszcze troszkę. net mi zostaje. A powiedzcie mi takie coś - co sądzicie o takim pogrzebie jak Jima Hensona - umarł i na trumnie postawili Kermita i mówił ten kermit jakby "Właśnie wysiadł mi głos" czy "straciłem głos" - co wy na to? Czy to było normalne? I sprzedali to wszystko Disneyowi. PRZEZ TO. Bo im się nie dał wiecie. I co oni zrobili z tą ulicą Sezamkową z tym wszystkim. I co wolicie Disneya czy to. Bo ja wole te laleczki a wy?

Wiecie jakie jest USA. Po Hensonie Disney powinien paść. Nie. Wzięli i sprzedali Hensona Disneyowi. Czy oni są normalni? Bo to jest jak stoją o dzieci? W ogóle. Tak jak Disney. Ale te dzieci mają. Skąd? No właśnie... na pewno od Disneya.

kto ogląda Disneya wiedząc to co ja to w ogóle nie ma dzieci. Nie tylko fizycznie ale też po rpostu nie mają dzieci takie osoby jesli o Disneya stoją. Bo się mnie zapytają. Czy lubię Disneya i MUSZĘ odpowiedzieć tak. A jak tak powiem to nie mam dzieci a miałam opinię, że moglam być bo ode mnie dzieci były. I co ja mam robić wiecie? Muszę to ograć i tyle. Bo wiem że tak mnie ogrywają w Anglii, że Laleczka Chucky to miał być najnowszy film Disneya, co ja na to? Najnowsza produkcja Henson world albo coś takiego. Bo właściciel nie żyje. A jeszcze jest jedno takie imperium medialne na świecie. I jak umrze właściciel? A jednak Disney przerwał. Bo się zamroził się dowiem. Kto wie? Jak Lenin. On chyba do niego się porównywał. Kto wie? :(

Gość albo temat prowokacja
Owca idz wez tabletki :-O

Wiecie kiedy mogę wyjechać do pracy fizycznej? Kiedy z DiSNEYA będę mieć dzieci. Ale głupki. Zobaczcie jaki poziom. Ale tu nie lepiej. A jak mi ograją te dzieci z Disneya bo Iwonka ma córeczke a ja? No własnie... ona poroniła i teraz jak to ograć, wiem. Ale co dalej? To samo. Ale się jej pozbyłam. Rozwod mam ograny - poronienie. I tyle :( Ale wy jesteście :(

Wiecie mnie porwali 2 dzieci 10 lat temu , ich ojciec się powiesił, teraz jestem zaręczona, ale związek marny - jak nazbieram na ślub to się zgłoszę. Bo zbieram na ślub i tyle. Zeby mieć ślub koscielny bo odkryłam PRAWDĘ O SWOIM CHRZCIE i tyle. No to ślub mi zostaje - piękna uroczystość. Przede wszystkim sukienka i tyle. I kwiaty i tort i tańce... i tyle. Takie rzeczy. Bo o czym ja myślę skoro nie o dzieciach. O ślubie. O swojej przyszłości. Bo po co ja żyję. Żeby się w końcu wydać. I tyle :(