Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana mężczyznami

daremni faceci i ich pragnienia

Polecane posty

ostatnio poznałam faceta. Był bardzo napalony na romans i seks.. Zanim do czegoś doszło dowiedziałam się że ma żonę. Mało z tego stwierdził, że kocha ją bardzo i w łóżku jest super ale potrzebuje przygody i chćetnie by sie ze mną zabawił. Powiedźcie mi czy faceci są normalni??????? To jakieś chore!!!!!!!!! Oczywiście podziękowłam mu pieknie i zakończyłam tą znajomość. Biedna ta kobieta... moim zdaniem mężczyźni po prostu są żałośni i beznadziejni!!!!!!!!!1

kolejny daremny buc

nie mam zamiaru. ciekawe co byś powiedział jakbyś był zajebistym kochankiem a żona rozkładała nogi każdemu bo potrzebuje przygód?? to byłaby dziwką nie?? Ale facet może . Żałosne

no i moja teoria się potwierdza... nie mam zamiaru Cię zjechać, bo na szczęście Cię nie znam i nie mam z Tobą nic wspólnego.. Ale to nie zmienia faktu że już Cię nie lubię

Gość ale czym tu się martwić??
a niech sobie ruchają, co popadnie. szczerze, to jest moim zdaniem wina kobiet. jakby nie było takich durnych cip, które każdemu popuszczają szpary, to i faceci byliby nieco inni. skoro są chętne na dawanie dupy, to co się dziwić, że kolesie korzystają? jak dają trzeba brać :P także winić należy puszczalskie, nie szanujące siebie szmaciska

Gość niezly tok rozumowania
ostatnio widzialem tirowke na poboczu powiedzcie mi czy kobiety sa normalne??????? to jakies chore!!!! czemu takie jestescie?????? :D

uwielbiam się ruchać, ale nie z żonatymi facetami, którzy mówią mi jak to nie kochają swoich żon i jak im to nie jest super w łóżku. Sorry, ale ja mam zasady... Nie rozpierzam małżeństw!!

Gość albo byla taka chetna
ze myslal ze jej to bedzie bez roznicy

blad amatora, no ale czlowiek na bledach sie uczy

błędna teoria nietety.. ale czegoś mądrego się tutaj raczej nie spodziewałam. miłego dnia

to widocznie nie chcial sie z toba wcale bzykac, skoro tak otwarcie o tym mowil, chyba ze to jakis kretyn totalny i mow co chcesz, ale to tak wlasnie jest :D wzajemnie [czesc

Gość slea
autorko , moj maz tez szukal przygod...:( nie daj sie obalamucic...