Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange_Bud

NEVERENDING STORY czyli była mojego chłopaka...

Polecane posty

wlasnie wiem :/ chlopak nie ma jej w znajomych kolega to przekazal i zrobil printscreena wiec mamy to. pojde z tym na policje. co najlepsze ci jej kozaccy znajomi trzęsą dupami chyba bo pousuwali czesc wpisow swoich ale co z tego-mamy wszystko. tez nie chce wyjsc z psem i zeby sie cos stalo albo zeby psu coś po złości zrobili:/

najlepsze est to ze ona wszystkich nakręcała że "o dobro psa chodzi! że ta dziwka codziennie dotyka mojego psa! (o mnie) pies jest biedny bo przebywa w takim towarzystwie!!ja na to nie pozwole!!" na chrystusa,ja naprawde kocham zwierzeta a to jest był i będzie pies mojego chlopaka/ma go od 'zawsze'....:/

Gość baśka mi ukradła nicka
Co za kretynka, psa się uczepiła ;/ Nie możecie jej wkręcić, że oddaliście tego psa albo coś? To może by się odwaliła?

Porażka, jakaś naprawdę nienormalna... :o O matko !

no,naprawde :) moze to jakas zoofilia,ja nie wiem.....wrzuca sobie jakies zdjecia z tym psem na fb,podpisuje "nigdy nie zapomne" no mowie Wam dziewczyny,aż wstyd pisać...

Gość jaPO
autorko ja też bym poleciała z tym na policję, ze screenem z fb, z smsami od niej, to totalna psycholka... ja bym się zastanowiła nad przeprowadzką (ale wiem, wiem - czemu macie dezorganizować swoje życie przez nią itp.), może wizyta na policji ukróci trochę tą jej obsesję...