Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł paweł paweł

chciałbym się oświadczyć dziewczynie

Polecane posty

Gość natuska85
No a ja znam kilka dziewczyn, które zostały zaskoczone, więc jednak się da. Wierzę w mojego faceta, że tez będzie potrafił :]

Gość paweł paweł paweł
nie no...z tym workiem od odkurzacza to w pyte, ale ja mojej dziewczynie tego nie zrobie :P powiem szczerze aż mi się humor poprawił. Co to tego, że jest spokojna to tak bez przesady. Ma poczucie humoru i to chyba większe niż ja, potrafi mnie nie raz zaskoczyć ;) i ten pomysł z serenadą jak dla mnie to kicha by była i tyle ale dzięki, każdy pomysł się liczy

Gość Wujek Timon
1.pojedz nad jezioro na Mazurach wynajmijcie łódkę zorganizuj jakas romantyczna kolacje muzyka swiece dobra kolacja szampan truskawki i sie mozesz oswiadczać. 2. Skok na bunjee pojdzcie gdzies nad most gdzie jest bunjee oddajcie po skoku bedzie naladowana emocjami i na pewno nie bedzie sie spodziewac oswiadczyn oswiadcz sie a potem zabierz ja gdzies do restauracji albo w domu wszystko przygotuj :) 3. Zadzwon do Radia Eska niech zadzwonią do niej i niech wszystko zaaranżują. :) Zorganizuj cos takiego czego nie robicie na codzien a zeby byla pod wplywem duzych emocji i gwarantuje ci ze napewno zapamieta ten dzien do konca zycia :))

Gość paweł paweł paweł
dzięki Wujku Timonie Twoje pomysły są niezłe, pewnie z któregoś skorzystam :)