Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł paweł paweł

chciałbym się oświadczyć dziewczynie

Polecane posty

Gość paweł paweł paweł

ale nie bardzo mam pomysł jak to efektownie zrobić. Kupiłem już pierścionek, mam w głowie parę scenariuszy ale może Wy mi coś fajnego podpowiecie? Myślałem nad jakimś wyjazdem, może jakieś jezioro, domek letniskowy i zrobić to tam? a może po prostu romantyczna kolacja? doprawdy im blżej tego dnia tym bardziej brakuje mi pomysłów. Liczę na Was ;)

Gość przestańcie proszę :(
kiedy masz zamiar to zrobić?:) pomyślmy...

Gość zuzizak
no przecież napisaleś, że masz pare scenariuszy, to mało?

Nie znamy ani Ciebie, ani jej... myślę, że warto dobrać pomysł do jej charakteru.. sam piszesz, że masz parę pomysłów. Koleżance np. chłopak umieścił pierścionek w jajku niespodziance:)

Gość tinga_tinga
Wenecja, Paryż lub brzeg oceanu

Co lubi wybranka ? Jakie ma hobby ? Czy lubi podróże, góry, rower, wodę. Czy miejsca luksusowe, czy raczej natura ...

Gość a wiesz coooooooo
kup jej renifera i zabierz do hiszpani :) idealny pomysł :)

Gość a wiesz coooooooo
a pozniej ja wyruchaj pod prysznicem :)

Gość paweł paweł paweł
planuję jej się oświadczyć za 2 tygodnie, jest raczej spokojna, lubi naturę dlatego pomyślałem żeby zrobić to nad jeziorem ale już sam nie wiem, mam mętlik w głowie ;P z tym jajkiem niespodzianką to fajny pomysł bo je bardzo lubi. Chciałbym żeby to dla niej był wyjątkowy dzień, zależy mi na tym bardzo. Niby ją dobrze znam ale terz przyznam - mam problem...

Gość ccccccfdvfdvfvfgvgfvfffa
a tak spytam z ciekawości ile macie lat?:)

Gość paweł paweł paweł
ja 26 moja Ukochana 21 :)

Jak lubi naturę i wodę, to może na jakiś statku ? Żaglówce ? A teraz wpadło mi do głowy - wynająć jakąś kapelę na chwilę i podjechać z kapelą pod okno (ona na piętrze) i niech zagrają coś romantycznego pod jej oknami ... albo wynająć jakieś śpiewaka operowego ... i zaśpiewa serenadę pod oknem o Tobie (jakim jesteś fajnym facetem i jak bardzo ją kochasz).

Gość jeny ,,,
o Boże JacekJ spaliłabym się ze wstydu jakby mnie mój tak zrobił:P

Gość natuska85
Jak jest spokojna, to tak jak ja, nie chciałaby publicznej szopki. Romantyczny wieczór nad jeziorem albo w fajnym wynajętym domku mi by odpowiadały w zupełności :] Kwiaty wino i jazda :]

Gość a wiesz coooooooo
nie mam zielonego pojecia...chyba lepiej powinienes ja znac niz my osoby tu zebrane (na forum, gdzie jej na oczy kurwa mac nie widzielismy)

Gość natuska85
Nie, a jakie to ma znaczenie?

Gość a wiesz coooooooo
aaa to teraz widze jakie masz pragnienia...uwierz mi ze gdyby ci sie ktos oswiadczył raczej bys tu nie doradzała :)

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moj kolega wsadzil pierscioek do worka od odkurzacza, poweidzial swej wybrance, ze jak odkurzal to chyba wsysnal lancuszek jej mamy:P byla haja :D ona otwiera worek wkurzona, a tam ...surprise :D:D fajne sa takie smieszne pomysly, ale ja jestem raczej smieszkiem, a Twoja - spokojna itp. :) pij tyle tymbarkow, az trafisz na kapsel WYJDZIESZ ZA MNIE... otem przez przypadek dasz jej sie napic i zapytasz co jest tam napisane:D i tez przez przypadek akurat bedziesz mial pierscionek w keiszonce:D

Gość kamaszki
Jacek J ale masz dziwne poczucie humoru :O:D

Gość natuska85
a wiesz coooooooooo Dlaczego tak uważasz?

Gość a wiesz coooooooo
"a wiesz coooooooooo Dlaczego tak uważasz?" zrozumiesz jak przezyjesz ;) :P

Gość a wiesz coooooooo
"moj kolega wsadzil pierscioek do worka od odkurzacza, poweidzial swej wybrance, ze jak odkurzal to chyba wsysnal lancuszek jej mamy byla haja ona otwiera worek wkurzona, a tam ...surprise" głupie

wlasnie pomysl bardzo zaskoczyl moja znajoma, bylo smiesznie i bardzo udanie :))) nie no, lepiej isc do restauracji, kleknac i glosem pelnym tragedii WYJDZEISZ ZA MNIE? jak dal mnei takie oswiadczyny sa - no moze nie glupie - ale na pewno nudne i przereklamowane.

Gość natuska85
a wiesz coooooooo A może ja inaczej to odbiorę i odczuję niż Ty i to co sobie wymarzyłam okaże się strzałem w 10tkę i będę to miło wspominać do końca życia? Przecież każdy człowiek jest inny. Mi dużo do szczęścia nigdy nie trzeba było.

Gość a wiesz coooooooo
taaa a z tego ci wiem , widziałam i słyszałam wiekszosc dziewczyn juz dawno i z góry wie jak beda wygladac ich zareczyny... moja kolezanka przed wyjazdem w góry juz mi zonajmiła ze sie zarecza (suprise) ... jue... niezła niespodzianka... nie umiecie robic z zaskoczenia rzeczy bo jesatescie przewidywalini i zawsze wyslecie kogos na zwiady aby wyczaic co ona chce i bach ... w miedzy czasie sie juz domysla co jest grane a zaskoczenie "udaje" _ jak orgazm w wiekszosci :P mówie bo wiem jak miały moje kolezanki... pierdoły z faceyó ktorzy sami nie wpadna na nic ciekawego tylko sciagaja z forum .. wow

a weisz cooo, mada faka i spadaka :D hehehehe

Gość a wiesz coooooooo
"A może ja inaczej to odbiorę i odczuję niż Ty i to co sobie wymarzyłam okaże się strzałem w 10tkę i będę to miło wspominać do końca życia? Przecież każdy człowiek jest inny. Mi dużo do szczęścia nigdy nie trzeba było." no to super...pogadaj o tym po fakcie a nie gdybaj :) bo gdyby babcia miała wasy była by dziadkiem a jak bym wygrała w totka to bym to i tamto a jak byóa bym miliarderem to bym była szczesliwa...je :) tak własnie jest... pogadaj o tym po fakcie a nie gdybaj :)

Gość a wiesz coooooooo
"a weisz cooo, mada faka i spadaka hehehehe" je whatever