Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa, stara

Przed CIĄŻĄ...

Polecane posty

Gość nowa, stara

Hejka Mam w planie zaczac sie przygotowywac do ciazy powiem szczerze ze jestem "ciemna" w tych sprawach Od 10 lat stosuje plastry Evra, za dwa miesiace chcialbym je odstawic ale juz teraz chcialabym zaczac przyjmowac slynny kwas foliowy, ale neiwiem jaki Folik czy Femibion a moze jest jeszcez cos innego co polecicie? I czy powinnam juz teraz zaczc robic jakies badania? czy dopiero jak uda mi sie zajsc w ciaze? i czy Wasi mezowie-partnerzy tez w jakis soposob wczesniej sie przygotowywali ??

Gość nonpanikaraaa
Po plastrach trochę odczekaj...wystarczy zwykły folik...jak miałaś coś kiedyś ginekologicznego nie tak, to warto np. zbadać hormony, a zwykła cytologia i USG, to przed staraniami każdemu jest zalecana, a co poza tym, chyba styknie, nie ma co przesadzać, jak się jest ogólnie zdrowym...no może jeszcze morfologia ;)

Gość dawajka
my nie robilismy przygotowac, samo wyszlo i bylo okej udalo sie w 4 cyklu

Gość ofuuui
zadnych przygotowan ! bo zapeszysz ! ja sie przygotowywalam z pol roku i poronilam ..a znajoma nic nie brala zadnych folikow i w ciaze zaszlaza pierwszym razem

Gość mjnghjf
sex sex i sex i niemyslenie o niczym innym:)

Gość nowa,stara
nie robiliscie zadnych badan??

Gość nootaka
Rutynowa wizyta u ginekologa, tylko najlepiej z USG i cytologią i styknie na razie...i folik bierz...