Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vera4g

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość vera4g

Byłam ostatnio w odwiedzinach u siostry w Warszawie. W pobliżu Dworca Centralnego wisiał duży banner reklamowy wizerunkiem kobiety i hasłem: od Września, dajemy za darmo. Czy otwiera się w Warszawie nowa firma i szukają pracowników? Czy może chodzić o pracę? Wiecie coś może o tym? Pilnie poszukuję pracy w gastronomii, najchętniej jako kelnerka i właśnie w Warszawie.

Gość w.zasadzie.niegroźna
nie może. nigdy w życiu nie słyszałam, żeby jakakolwiek firma rekrutowała poprzez banery:/

Gość doroti987654
co masz na mysli? skad skojarzenia z praca? przeciez nikt nie placi pracodawcy za dawanie pracy, to bezsensu haslo by bylo. i czemu gastronomia? chodzi o to, ze miala by byc rozdawana darmowa kawa we wrzesniu, czy o co chodzi?

Gość vera4g
Nie wiem, rzuciłam temat licząc na pomoc ze strony forumowiczek. Zastanawiam się nad tym odkąd wróciłam od siostry. Faktycznie, szukanie pracowników w dużym mieście za pośrednictwem banneru może się wydawać głupie, ale w mniejszych miastach często tak robimy. U nas w Iławie najłatwiej na każdym rogu ktoś w ten sposób ogłasza chęć zatrudnienia pracownika!

Gość doroti987654
o moze u ciebie w ilawie tak jest ale w Warszawie to troche co innego jest. mieszkam tu już bardzo dlugo bo dwa lata i troche wiem z czym to sie je. samej reklamy nie widziałam ale z tego co opisałaś pewnie dotyczy jakiegos marketu promocji.