Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayamoko

Dostałam list z windykacją do domu z pobieraczek.pl!

Polecane posty

Gość tak to widze
wejsc do mieszkania bez twojei zgody moze policja z nakazem lub bez np.poscig ,komornik z nakazem sądowym i prokurator w asyscie policji i uop oraz s.p,p.g ,p.e, p.w w sytuacji zagrozenia ,np .ulatnianie sie gazu ,pozar ,peknieta rura itp ........a teraz uważajcie z pobieraczkiem nie ma teraz zartów ........działają legalnie ,podpisując umowe z nimi robisz to prawnie i nie ma zmiłuj -jak chcesz zerwac bulisz jak za zboze przeczytajcie sobie ich obecny regulamin -------po skierowaniu sprawy do sądu nie macie szans na wygranie ,chyba ze oni cos spieprza ale mają dobrych adwokatów ------dwa lata temu jak moja córka podpisała z nimi umowe [byla nieletnia ] to na grozbe ze jak nie zaplace skieruja sprawe do sadu ------to w majlu ktory wyslalem do nich kazalem im spierdalac ,niech mnie pocałują w dupe ,niech sie branzluja i ze h na nich klade to wiecie co mi odpisali ze jestem bardzo zle wychowany i zrywaja umowę i od tej pory było ok.

Gość drftgh
Właśnie dziś się dowiedziałam ze pobieraczek to naciągacze ludzi. dzwoniłam do kancelarii prawnej i powiedzieli mi że za samo zarejestrowanie się na stronie pobieraczek.pl jestem zobowiązana do zapłaty kwoty ok.100 zł. Chyba nie zapłacę, bo dla mnie to jest oszustwo i krętactwo. Dowiedział sie również ze jak zapłacę to dopiero będę mogła ściagać z tej strony różne pliki

Gość Ada 83
Nachodzi mnie gość z Poznania o nazwisku i imieniu Janusz Szwaciński.Mam dług z 2001 roku mogę pisać o przeterminowanie.Był może ten gość i u kogoś?

Gość Adzik 2013
Dług się nie przedawnia.A ten Szwaciński czy jakoś tak zrobi ci sprawę w Sądzie i przyjdzie z wyrokiem lub odda Cię komornikowi.Nie pytaj jakie wtedy bedą koszty bo wielokrotnie przekraczają kapitał który miałeś zapłacić w 2001 roku.

Gość gość
doskonale cię rozumie ja też w tamtym roku miałem taki sam problem ja wpłaciłem im to pierwszą ratę a o resztę spłaty skontaktowałem się z nimi i rozłożyli mi to na mniejsze raty moją sprawę prowadzili http://www.eurekafinanse.pl

Gość FaustynkaMandarynka
Jak nie jesteś pewna czy Ci nie wejdą na konto, to możesz zawsze bez problemu złożyć sprzeciw. Z pobieraczkiem wygrasz bez problemu, więc nie przejmuj się na zapas i przeczytaj o tym artykuł. http://phrasuthon.pl/skuteczny-sprzeciw-od-nakazu-zaplaty/

Gość gość
Pod zadnym pozorem nie wysylaj zadnych pieniedzy. jesli wyslesz chocby grosik to tym samym UZNASZ nieistiejacy dlug. W momencie uznania dlug staje sie wazny i wtedy oni powiedza ze jestes im winna nie 100 zl a np. 100 tys. tym listem sie nie przejmuj ale zachowaj go. Jak dostaniesz kolejne zglos sprawe o probe wyludzenia pieniedzy.

Jak chcecie unieważnić świeży nakaz zapłaty to takie rzeczy mnie zrobili ludzie z Beznakazu.

Gość haps

MIałem podobnie tylko że z eos ksi. Wyciągnąłem wnioski dosyć szybko żeby unikać takich sytuacji jak ognia. też się trochę bałem ale konsultant wszystko wyjaśnia jak należy działać.

Gość Kamila
Dnia 23.07.2019 o 12:52, Gość haps napisał:

MIałem podobnie tylko że z eos ksi.

Też miałam z nimi do czynienia i obyło się bez problemów :)

Gość misiek

dokładnie zależy od firmy, niektóre mają wybitną kulturę i stosunek do dłużnika. Inne naginają zasady. Całe szczęście ja trafiłem na eos i obyło się bez problemów 🙂