Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotcurls0

CO SĄDZICIE O URODZIE TEJ LASECZKI? FOTO. SZCZERZE

Polecane posty

Gość garganałtułła
Typowa wiejska locha

Gość hotcurls0
pijany kroliczek łądniejsza od ciebie??? i o to jestes zazdrosna??? twoje komentarze swiadcza o tobie, twoja stara jest świnia. zajebiste sa takie zakompleksione laski, ktore wyzywaja kazdego,zeby sie dowartosciowac. nie chodzi o to, ze ktos sie komus nie podoba.bo mozna to napisac kulturalnie, ale najwidoczniej twoi starzy woleli pierdziec w fotel niz ciebie kultury nauczyc

były już zdjęcia tej dziewczyny milion razy, weź ty się opanuj a nie pajaca z siebie robisz non stop je tutaj wrzucając :o i ja bym radziła zacząć inaczej się malować, przede wszystkim oczy bo jest fatalnie i ''wiejsko''

hotcurls0 nie masz racji !!! wklejajac zdjecie na forum kafeterii trzeba brac pod uwage potencjalne komentarze !!! sory, ale kazdy wie jak tu jest :P

"zaj**iste sa takie zakompleksione laski, ktore wyzywaja kazdego,zeby sie dowartosciowac" a jeszcze bardziej zajebistsze są te które wstawiają foto na forum i piszczą OCEŃ MNIE bejbeeee! :classic_cool: pizgam z ciebie :D:D:D:D:D

hotcurls0 jasne ZAZDROSNA :classic_cool: a po drugie uczy mnie kultury osoba, która zdecydowanie nią nie błyszczy, więc milcz 🖐️

Gość hotcurls0
ok, jak kos chce sie dowartosciowac niech tak robi. ale chodzi mi bardziej o to, ze jak komus cos sie nie podoba (bo nie musi) mozna to napisac w inny sposob.

Gość mortadelka__
hej;-) ma bardzo łądny kolor oczek-takie niebieściutkie, i śliczne, gęste,kręcone włosy-to na plus, bo wiadomo, że 90% dziewczyn ma proste;) myśle, że to cie wyróżnia jesteś ładnie opalona i masz bardzo duże, łądne piersi;)

Gość ol maj gaszz
pijany kjójićek prawie po każdej wypwiedzi wstawia łapkę 🖐️, juz mnie to wkurwia

Gość eewewee
uroda poniżej przeciętnej , ale na pocieszenie- jest ładniejsza od Agnieszki Radwańskiej . Niewiele , ale jest .

sluchaj no laska czy cos Ty za jeden, zdjecia wstawiasz co jakis czas i pytasz o to samo.. ilez mozna? nawet sie zaczerniles kiedys i miales nick loczekcostam ze zjeciami tej laski w stopce jestes poprostu zalosna/sny

Gość NO PEWNIE !!!
a zauwazyliscie, ze na ostatnim zdjeciu cycek zostal ''podrasowany'' pedzlem z jakiegos photoshopa czy innego gowna? :D tak zeby sie wydawal na wiekszego jasno brazowym pedzlem luk zostal zrobiony ja akurat profesjonalnie korzystam z tego typu programow robie strony internetowe itp i widze to doskonale :D

[zgłoś do usunięcia] hotcurls0 ok, jak kos chce sie dowartosciowac niech tak robi. ale chodzi mi bardziej o to, ze jak komus cos sie nie podoba (bo nie musi) mozna to napisac w inny sposob. rozumiem... widzisz... forum ma to do siebie ze ludzie sa szczerzy- czasami do bolu :D

Gość Boziaaaa
ładna dziewczyna ale brwi bym zmieniła bo kształt taki jakiś nie teges.

Gość mortadelka__
jak piers jest łdna i jedrna i nie znaczy , ze od razu PS:) z reszta to zdjecia z wakacji,watpie,zeby byly z PS

Gość mortadelka__
ta w kreconych ma ladne usteczka;)