Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikuo-x

Prosz, polećcie mi najsilniejsze leki uspokajaające jakie znacie.

Polecane posty

Gość srfe45645
najbardziej znana to hydroksyzyna ale nie wiem czy najsilniejsza.

Gość srfe45645
sulpiryd

Gość srfe45645
Zalasta

Gość mikuo-x
relanium 5 kompletnie na mnie nie działa. czy 10 można kupić w tabletkach? Dziękuję za nazwy innych.

Gość mikuo-x
Prinzesska_De, dlaczego pytasz? po prostu potrzebuję ich.

Z tego co wiem to te wszystkie leki i tak są na receptę więc najlepiej jak lekarz Ci je dobierze. Relanium 10 na pewno jest w zastrzyku ale nie mam pojęcia czy w tabletkach też..

Gość mikuo-x
Evangelina1990, oczywiście wiem, że są na receptę ;) a lekarz niestety nie nie jest w stanie dobrać dla mnie odpowiednich. 10 relanium chyba jednak jest tylko w zastrzyku..

Gość lecz sie, lecz
przez kafeterie, a "dobrze" na tym wyjdziesz. A swoja droga, czy nie lepiej pomyslec nad innym tematem, by zebrac te upragnione 100 wpisow?

Gość Boziaaaa
Test na pasorzyty zrób bo to jest pewnie powodem twoich dolegliwosci.

A dlaczego? Pamietaj , ze tego typui leki nie sa jak aspiryna czy witamina c-z tym nie ma zartow. Jesli nie czujesz sie dobrze to moze powinienes skonsultowac to z lekarzem.

Gość Gośka 77
haloperidol i promazyna - to z reguły podajemy tym najbardziej pobudzonym ;)

Gość mikuo-x
lecz sie, lecz, co ty pieprzysz, jakich wpisów? Prinzesska_De, wiem, że trzeba uważać z tymi lekami, nie martw się. A żaden lekarz niestety mi nie pomoże.

Gość mikuo-x
tak, mam problemy. możesz pytać, to i tak tylko forum. nie mogę spać bez leków, mam ataki paniki, trudno wyjść mi z domu, a nawet gdy to zrobię to źle się czuję - fizycznie i psychicznie, w ogóle nie mam chęci wstawać z łóżka i spędzam na nim większość dnia, denerwuję ludzi gdy nie biorę leków i cała masa innych rzeczy...

mikuo a dlaczego nie sprubujesz isc do lekarza? Mysle ze teraz wiele ludzi na z tym problemy , ja kiedys mialam tez depresje.. To co piszesz brzmi powaznie i nie powinienes bez konsultacji brac takich lekow bo zamiast pomco moga ci zaszkodzic.

Gość mikuo-x
pomagają, chociaż wiem, że to bardziej tymczasowe rozwiązanie. lekarz nie zmieni mojego toku myślenia... poza tym, nie chcę żadnych spotkań z psychoterapeutami itp... tak jest lepiej.

mikuo-x jeżeli masz ataki paniki to najlepszym rozwiązaniem będzie coś z benzodiazepinów. np. afobam... Tyle ze te leki bierze się tylko pod kontrolą lekarza. Brałam przez ponad dwa lata i czułam się bardzo dobrze- nie miałam problemu z ich odstawieniem, ale podobno niektórzy mają. Może przez jakieś 2-3 dni byłam lekko poddenewowana.

Gość mikuo-x
Arszenika*, aktualnie biorę relanium 5, to lek z grupy benzo, ale niestety nie działa już na mnie tak dobrze. Mimo wszystko wcześniej bardzo dobrze się po nich czułem.

Też brałam kiedyś rolki, ale nie do końca spełniały swoją rolę. Lekarz zmienił mi na xanax i było ok.

a byłaś u psychiatry ? relanium w zastrzykach wycofany a w tabletkach maksymalna dawka to 5 mg masz lękki może medazepam lub Miravil lub Mobemid lub Zomiren

Gość to jest laseczka
zomiren i hydroksyzyna beda najlepsze .

Gość mikuo-x
Evangelina1990, tak to pewnie przez to. myszka83, nie byłem i nie chcę do niego iść. a wiesz może dlaczego wycofali? relanium w zastrzykach wycofany

Gość mikuo-x
ups, skopiowała mi się ostatnia część Twojej wypowiedzi :P

Gość Gość z przeszłością
Wszystko co chcecie na receptę oraz fachowa porada odnoście leków psychotropowych, antydepresantów i uspokających, pisać mail: tskaiso@gmail.com Pozdro