Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja historia równe zalosna

Ja też mam historię o skąpcu! Żal mu 20 groszy na smsa!!!!!!

Polecane posty

MIalam numer w erze...ale że wiecej to kosztowalo jak pisalismy kupiłam sobie starter w orange...i tak pisalismy ale sie rozstalismy i zrezygnowalam z utrzymywania tego konta. Napisałam mu że nie korzystam już z tamrego numeru bo nie chce mi sie nosić dwóch komorek. A on pisał dalej i pisał. Ja mu w koncu raz odpisałam "Gadał dziad do obrazu...." a on "pisze na ten bo jest w orange" :o :O kurva kkoleś mieszka w dwupoziomowym mieszkaniu tatuś jakiś prezes a ten dziadyga żałuje 20 groszy na smsa...i teraz mi pisze na ten w orange a ja mu nic :D :D :) i tak już od paru dni ... razem studiujemy i jak bedzie mu coś trzeba przekazać to też mu nie przekażę bo powiem "bo jestes w innej sieci " :O

I żeby nie było - nie piszemy ze sobą 100 smsmów dziennie (wtedy zrozumialabym oszczędosc) ale on mi napisze 1 smsa na tydzien... zy na dzien to chyba nie jest majątek... tylko nie mówcie że ma mnie w doopie bo mi na kontakcie z nim nie zależy to on pisze, ale nie wiem po co skoro wie że mu nie odpisze :o

Gość moj facet sam
sobie kupuil drugo telefon i starter zeby miec darmowe rozmowy do mnie nawet nie musialam o to prosic!! a dodam ze zarabia najnizsza krajowa!

Gość nie wiem jak to jest ale
najbardziej dziadują użytkownicy orange na kartę. Czy to przypadek to nie wiem ale cos w tym jest. A jak się jeszcze dowiedzą że ktoś ma telefon w playu to już zupełna tragedia jest :D

hahah to prawda :D tzn nie wiem czy on ma na karte na mixa czy na co, ale jak podałam mu swój inny numer w play to też po 2-3 dniach już chciał zmieniać operatora na play :D zresztą mam niechec do facetów w orange w ogole unikam tych z numerami 506...508....same skapce i z bogatych rodzinek

Gość nie wiem jak to jest ale
Mam tez inne odczucie co do użytkowników orange. Akurat w 99% to ludzie nie interesujący sie nowinkami technicznymi, bardzo przeciętnie orientującymi sie w ofertach. Ale za to bardzo wierni swojemu operatorowi. Daliby się za niego pokroić :classic_cool::D

Gość jahahahahaha
masz Orange na KARTE! Wyąlij ZADOWOLENIE na nr 80101 :classic_cool:

Gość htetfsvs
mnie rodzina zmusiła do orange, a nie ma gorszej sieci w mixie mam abonament 60 zł, prawie nigdzie nie dzwonie jedynie smsy i zawsze muszę dokupywać karte co najmniej za 30zł