Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam o pomocc

mąż do mnie: odzywam sie do ciebie tak jak na to zaslugujesz

Polecane posty

Gość blagam o pomocc

szlag mnie na niego trafia, jestem w 5m.c a on traktuje mnie jak jakiegos najwiekszego wroga, sluzącą. podczas klotni leca rozne epitety,ale ja go nie wyzywam, on zaczyna... chcialabym miec na tyle sily aby moc go zostawic, choc boje sie,ze sobie sama z dzickiem nie poradze pomocy, bagam

Gość blagam o pomocc
nikt mi nie pomoze??:(

Gość a jakiej pomocy
oczekujesz na kafe?

a jak dlugo jestescie po slubie?? i jak wyglada sprawa waszych finansow- pracujesz, bylabys w stanie sama sie utrzymac?

Gość jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie masz z kim na ten temat pogadac??? mama ,tata ,rodzenśtwo? tylko na cafe pytasz :O

Gość blagam o pomocc
jestesmy rok po ślubie, ja jestem teraz na zwolnieniu, ale marne szanse są abym wrocila do pracy... powiedzcie mi, bo moze ja źle mysle...ale czy te slowa męza są normalne??? dla mnie nie, najgorsze jest to,ze nie mowi tak pierwszy raz, mam ochote go zostawic,ale wiem,ze bede go potrzeowala..nie umiem chyba go zostawic,widze,ze jest źle, ale nie umiem... jestem gluupia!!!!!!!:(:(

tak, jestes glupia, dajesz sie tak traktowac i ponizac, i nie potrafisz go zostawic. Zanim zaszlas w ciaze byl aniolkiem czy jak ??

Gość blagam o pomocc
wiesz...gdybym miala z kim pogadac to juz napewno bym to zrobila... nie musisz mi pisac takich rzeczy..

widzialy gały co braly!!!

czlowiek sie nie zmienia od tak nagle poprostu wczesnij musial taki juz byc nie widzialas tego wczesniej??

Gość cóz jak widać
wyszło szydło z worka. Nie, wyzwiska nie są nigdy normalne.

jakich rzeczy mam nie pisac?? zapytlam czy nie masz z kim pogadac na ten temat nie masz matki? rodzenstwa przyjacioł?

Gość cóz jak widać
niektórzy ludzie potrafią dobrze ukrywać swoją prawdziwą naturę. I tak szybko charakter pokazał.

Gość załoze sie zeeeeeeeee
i z takim typem dziecko planowalas???

moim zdaniem jezeli jest sie w odpowiednio dlugim zwiazku i sie ze soba mieszka, to nie da sie ukryc ''prawdziwej natury''....

Gość blagam o pomocc
o to chodzi,ze on nie byl taki, naprawde tak sie spodziewalam,ze bedziecie mnie oceniac...trudno...

Gość blagam o pomocc
zostane z nim bo jest dobry w te klocki i tyle

to moje motto na co dzień. I tobie też radzę się do tego stosować. Stanowczo mu powiedz, że ma się inaczej do ciebie odnosić i że to co mówi jest niedopusczalne. Zagroź że odejdziesz od niego jeśli nie zacznie traktowac cie z szacunkiem (pewnie masz jakąs rodzine ktora pomoze choc przez chwile) Tak czy inaczej nie pozwalaj sie tak traktowac i glosno wyraz swoj sprzeciw!!!

Nie, to nie jest normalne. Czasem się zastanawiam, skąd wy bierzecie takich facetów? :O Skoro jest Ci z nim źle (a jest) to inaczej już nie będzie, zaczyna się od epitetów a na rękoczynach kończy. Nawet, jeśli postanowisz wybaczyć, w głębi serca będziesz miała żal do niego i do samej siebie, że pozwalasz/ pozwalałaś się tak traktować. Ja radziłabym nastawić się psychicznie na to, że nie będziecie razem i powoli starać się zabezpieczyć materialnie. A o co się teraz kłócicie?

Gość jak oceniac??
a czego ty od nas dziewucho oczekujesz? mysli sie to co sie sądzi na dany teamt mamy ci mówic zostan z nim jaki to dobry mąz ???? zastanow sie dziewczyno bo to twoje zycie i zrobisz jak bedziesz uwazala

Gość cóz jak widać
nie był taki wcześniej to jaki był? kochający i w ogóle a teraz nagle obrzuca wyzwiskami ciężarną żonę?? Czyżby przeszedł jakąś przemianę? Nie sądzę. Wcześniej widocznie nie miał powodów aby pokazać prawdziwy charakter.

dokladnie, kazdy ma tyle na ile sie godzi, i facte szanuje Ciebie tak jak Ty szanujesz sama siebie.... czego sie tutaj spodziewalas ? ze kazdy CI powie pogadaj z misiem, na pewno bedzie lepiej ? :-O

Gość blagam o pomocc
podszywaczowi dziekuje

dosc brutalnie to dziewczyna pisza ale niestety taka jest prawda. facet jest zwykla swinia (bardzo delikatnie mowiac) i im dluzej bedziesz zwlekac z odejsciem tym gorzej dla Ciebie no i pomysl tez o dziecku- chcesz zeby sluchalo jak on Cie poniza itd??? do czego on Ci bedzie niby potrzebny?? wg mnie im szybciej go zostawisz tym lepiej. jesli nie dla siebie to zrob to dla dziecka. bo nie masz co liczyc ze sie zmieni. a jesli juz to tylko na GORSZE!!

Gość 3majSie
Wspolczuje Ci bardzo. Jako ze jestes w ciazy, moga go draznic niektore Twoje teksty (wiesz, buzują Ci hormony). Dlatego musisz starac sie panowac nad soba. W kazdym badz razie, jesli nie przerwiecie tej chorej sytuacji, to jak dziecko sie urodzi bedzie tylko gorzej. Uwierz mi. Masz 4 miesiace, by uratowac malzenstwo. Postaw sprawe jasno. Ze chcesz byc z nim, ale nie pozwolisz na takie traktowanie. Nie boj sie go. Nie masz nic do stracenia. Oczywiscie jesli to nie jakis totalny ham, ktory w nerwach by Cie bije... Zrob mu kawe i usiadzcie i powiedz ze 4 miesiace na dogadanie sie i jak nie bedzie ok, to rozstanie, bo tak sie nie da zyc. Oczywiscie nie oskarzaj go, powiedz ze mozesz zrozumiec ze go irytujesz itd. ale czas to zmienic i zmienic sie musimy oboje. Tzn. ja bym tak zrobila.

Gość jak oceniac??
autorka cos znikla:D

3majsie taaaa, jasne, hormony ciezarnej zony sa przyzwoleniem dla faceta do takiego traktowania :-O i jeszcze KAWY MA MU ROBICX ??? przepraszam ale japie-rdole :-O :-O :-O

tak, tak kawusię i pogłaskaj mężusia misiunia, może będzie zadowolony