Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowa pani

Jakiś facet za mną chodził. Rumun jakiś czy cholera wie...

Polecane posty

Gość karmelowa pani

I teraz boję się wyjść z domu :( Byłam z synem na zakupach. Chodziłam po mieście i zauważyłam, że on za nami cały czas idzie. Specjalnie wchodziłam do różnych sklepów - on czekał przed, aż my wyjdziemy. No ja pierdolę :o Potem weszłam w uliczkę, która jest remontowana - on za nami! Na chwilę przystanęłam udając, że poprawiam torby, wyminął nas i znowu stanął, czekając aż pójdę przodem! Łaziłam tak ponad godzinę, żeby się Go pozbyć i nic. Blisko mojego domu podjechał do niego jaki kolega i czmychnęłam do swojego bloku, niestety widział gdzie wchodzę. I teraz boję się wychodzić z domu. Nie wiem, okraść mnie chciał czy co? :(

Gość ertyui
Kurcze moglas nie podchodzic do domu tylko zgubic go gdzies po drodze.Moglas przystanac i zapytac go wprost czy cie sledzi. Teraz on wie gdzie ty mieszkasz. Sama bym sie bala.

Gość karmelowa pani
Miałam ciężkie torby, już nie miałam siły dłużej tak chodzić. Podjechał do niego ten kolega i zaczęli gadać, myślałam, że uda mi się szybko czmychnąć, ale niestety zostałam przyuważona. Wprawdzie do mojego domu nie ma szans się dostać, bo trzeba mieć klucz, ale zwyczajnie będę bała się teraz gdziekolwiek ruszyć z domu :(

nie ma co panikować. Kup sobie jakiś gaz pieprzowy w razie czego. Wyjdź z domu sama, bez pieniędzy i niczego kosztownego, jak go zauważysz to podejdź i zapytaj się czy Cie śledzi bo się podejrzanie zachowuje. A może po prostu go nie będzie więcej bo widział jak łazisz z torbami może chciał Ci coś ukraść. Następnym razem jak nic nie będziesz mieć może nie będzie go.Ale kup sobie gaz :)

Gość karmelowa pani
Dodam jeszcze, że mieszkam za granicą 😭

Gość Frozyna
Idz na policje...A w jakim kraju mieszkasz?

Gość karmelowa pani
Mieszkam od 3 tygodni w uk. Policja mnie nie wyśmieje? Przecież nic mi nie zrobił, tylko za mną chodził... A ja panikę sieję? Ale na prawdę się przestraszyłam :( Kupię jakiś gaz, jak tylko się ogarnę i odważę wyjść z domu.

paralizatory nie wszędzie są legalne, że tak powiem. Trzeba mieć pozwolenie. Poza tym paralizatorem można nawet kogoś zabić ;p albo siebie popieścić. Jak będziesz miała gaz to nie psikaj pod wiatr :>

Gość Frozyna
Nieeee...policja nie powinna wysmiac, nie w przypadku bialej kobiety :) Zwlaszcza jesli to rumun jakis...A z gazem uwaga, zeby przeciw tobie go nie wykorzystal