Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybqamalutqa

Sterter do tipsow zelowych

Polecane posty

Gość rybqamalutqa

Moze ktoras z was taki zakupila dla siebie. Tyle tego jest, ze nie wiem co wybrac. Nie chce tez najtanszego szajsu.

Gość starter!!111111111
Starter nie sterter. Bardzo dobry jest ten z asdy.Paznokietki wygladaja pieknie.Polecam

Gość rybqamalutqa
Wiem ze STARTER!! literka mi poprostu zla kliknela. Paznokietki beda ladne jak umie sie je ladnie zrobic hehe. Ja zaczynam wiec, niechce sobie krzywdy zrobic na jakims szajsie a chin. Moze ktos jeszcze??

Gość starter!!111111111
Wlasnie te z asdy sa po to , ze maja ladnie wyjsc , jak nawet nie umiesz zrobic pieknie ci wyjda , jak z salonu.ja je robie , jak spieszy mi sie i nie mam czasu robic paznokci 2 godziny.moge zaraz ci fotke wyslac.tak normalnie to robie sobie akryle lub zele ,czyli przygotowuje paznokcia , potem tips lub forma , zel akryyl , pilowanie , konczenie , wiec to wszystko dlugo trwa. Nie sa to paznokcie chinskie.wiele moich angielek je uzywa , jak oszczedzaja na kasie. mam nadzieje , ze troche ci pomoglam.

Gość starter!!111111111
nie polecam natomiast starteru do paznokci akrylowych.

Gość rybqamalutqa
Ja wlasnie chce zelowe. A powiedz czy ten starter ma jakas nazwe,nie wiem moze firme? Czy moge to dostac w sklepie czy przez internet zamowic? A jak masz chwilke to wrzuc fotke na voila.pl z mila checia zaobacze ;)

Gość starter!!111111111
nailene firma

Gość starter!!111111111
dostaniesz to w asdzie napewno.i zaraz postaram sie fotke wstawic

Gość rybqamalutqa
Znalazlam to w bootsie tez, nie o takich zelkach ja mysle.. Ja mowie o tych utwardzanych lampa uv.